Biletul zilei: Atalanta vs Dortmund

Recomandarea noastră: 2

Atalanta - Dortmund
1
2.40
X
3.65
2
2.85

După spectacolul din meciul tur, sperăm ca și returul de la Bergamo să fie la același nivel. În meciul tur cei de la Dortmund s-au impus cu scorul de 3-2 la capătul unui meci foarte spectaculos. Sperăm ca și în această seară să asistăm la multe goluri, deoarece meciul tur a fost unul dintre cele mai spectaculoase ale serii. Va fi interesant duelul dintre Ilicic și Batshuayi, fiecare autor a unei duble. Mult mai importantă pentru ambele formații este calificarea în faza optimilor de finală. Prima opțiune este a celor de la Dortmund așa cum o arată scorul meciului tur. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Atalanta speră să profite de cele două goluri marcate în meciul tur. O victorie chiar și la un gol diferență i-ar califica mai departe pe italieni dar să nu se înscrie mai multe goluri decât în tur. Atalanta a ajuns din postura de câștigătoare a grupei din care au mai făcut parte Lyon, Everton și Apollon. În Serie A gazdele partidei din această seară sunt abia pe poziția a opta a clasamentului. Dacă ținem cont și de meciul tur dinter cele două echipe, Atalanta nu a reușit să câștige în ultimele trei partide disputate. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.85.

Borussia Dortmund este una dintre favoritele la câștigarea UEFA Europa League. Borussia poate profita de avantajul obținut la sfârșiul meciului tur. Oaspeții partidei din această seară se află într-o formă foarte bună. Ei au reușit să câștige ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile. Nemții au ajuns în aceatsă fază a UEFA Europa Legaue după ce au terminat pe poziția a treia grupa de UEFA Champions League. În urma ultimelor rezultate înregistrate, oaspeții au ajuns pe poziția a doua în Bundesliga fiind principala urmăritoare a celor de la Bayern. Yarmolenko, Weigl și Sancho sunt absenții oaspeților pentru această partidă. Ținând cont de lotul pe care îl au îi vor putea înlocui fără probleme pe acești jucători. Biletul zilei va avea ca și pronostic o victorie a celor de la Borussia Dortmund dar vă recomandăm să nu mizați o sumă așa de mare. Pariază în fiecare zi alături de noi biletul zilei și la capătul unei perioade mai lungi o să realizezi profit.