biletul zilei Astra Giurgiu – Juventus Bucuresti

Recomandarea noastră: 1

Astra Giurgiu - Juventus Bucuresti
1
1,66
X
3,50
2
5,00

Astăzi începând cu ora 18:30 se va disputa primul joc al etapei cu numărul opt din Liga 1. Astra Giurgiu va primi vizita nou promovatei Juventus București. Partida din această seară o are pe Astra ca favorită dacă privim cotele oferite de casele de pariuri. Un astfel de meci ca și cel din seara aceasta ne poate oferi oricând o surpriză deoarece oaspeții sunt în căutarea primei victorii a sezonului și orice punct câștigat este foarte bine pentru ei. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi câștigător în cazul în care alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.
Astra Giurgiu este favorită la cele trei puncte în acest meci și la prima vedere are toate atuurile de partea ei pentru a face acest lucru. Începutul sezonului a fost unul foarte aglomerat pentru giurgiuveni deoarece au participa în preliminariile UEFA Europa League. Ei au fost eliminați din această competiție. În Liga 1 elevii lui Edi Iordănescu au surprins pe multă lume prin rezultatele bune obținute. Cu 12 puncte acumulate Astra ocupă poziția a șasea a clasamentului. În ultimele patru jocuri gazdele partidei de astăzi au obținut trei remize și o victorie. Partea bună a acestor rezultate este ca Astra nu a fost învinsă în această perioadă. Pentru biletul zilei la pariuri sportive online vom miza pe o victorie a echipei gazdă.
uventus București este lanterna roșie după șapte etape disputate. Ei ocupă ultima poziție a clasamentului. Cel mai dureros lucru pentru echipa oaspete este acela că până în acest moment nu a cunoscut gustul victoriei în Liga 1. Juventus este deja o candidată la retrogradare în acest sezon. Singurele puncte ale oaspeților au fost obținute în urma unor remize cu echipele Voluntari și Chijna. Trei înfrângeri și cele două egaluri sunt rezultatele echipei oaspete în ultimele cinci meciuri disputate. În meciul de astăzi cei de la Juventus este aproape obligată să obțină cel puțin un rezultat de egalitate. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe cota de 1.66. Echipa noastră vă sfătuiește să jucați acest pronostic pentru biletul zilei în format single pe bilet pentru a avea șanse mai mari de câștig.