Biletul zilei: Astra vs Viitorul

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Astra - Viitorul
1
2.18
X
3.30
2
3.25

Etapa  a zecea a Ligii 1 se apropie de final. Cortina peste această rundă va fi trasă de un joc foarte interesant și care se anunță încă de la start unul echilibrat. De la ora 20:30 la Giurgiu echipa locală Astra va primi vizita campioanei Viitorul. Cele două echipe au avut un start de sezon total diferit deoarece în acest moment echipele sut despărțite de șapte puncte și patru poziții în clasament. Echipele din acest duel practică un fotbal deschis și ofensiv astfel că este destul de greu să lipsească spectacolul. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci va fi bazat pe un joc echilibrat în care diferența va fi făcută de detaliile de la ora jocului. În acest joc se întâlnesc ultimele două campioane ale României.

Astra joacă foarte bine în acest sezon ținând cont de schimbările de la nivelul băncii tehnice dar și a lotului. Astralii ocupă poziția a cincea cu 18 puncte acumulate. Elevii lui Edi Iordănescu au suferit o singură înfrângere în cele nouă etape disputate. Gazdele de astăzi evoluează foarte bine pe propriul teren fiind pe prima poziție într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu. În plus sunt singura echipă care nu a primit gol în fața propriilor fani. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi se îndreaptă spre o victorie a echipei gazdă care pornește favorită ținând cont de parcursul pe care l-a avut până în acest moment

Viitorul vine din postura de campioană  a României sezonul trecut și are un moral foarte bun după victoria în fața FCSB-ului de etapa trecută de la Ovidiu. Echipa lui Gheorghe Hagi este pe poziția a noua cu doar 11 puncte acumulate în cele nouă etape disputate.  Ofensifa a fost principala problemă a echipei lui Gheorghe Hagi deoarece nu a reușit să înscrie decât de șase ori, având o medie foarte mică de goluri marcate.  Obiectivul oaspeților este ocuparea unui loc de play-off, țel de care se află la șase puncte distanță. Astfel oaspeții nu au timp de pierdut. Biletul zilei de astazi ne aduce o cotă de 2.18. Această cotă poate fi jucată în format single pe biletul zilei.