Biletul zilei: Astra vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Astra - CSU Craiova
1
2.85
X
3.05
2
2.55

O nouă etapă din Liga 1 este aproape de a începe. Astăzi va porni la drum etapa cu numărul 17, iar pentru biletul zilei la pariuri vom analiza cel mai interesant joc al acestei etape. Partida despre care o să vorbim va avea loc la Giurgiu acolo unde Astra va primi vizita celor de la CSU Craiova. Ambele echipe să află în partea superioară a clasamentului și faptul că vin după două înfrângeri face acest joc și mai interesant. Meciul acesta este deschis oricărul rezultat. Duelul va fi interesant și la nivelul celor două bănci tehnice unde se vor întâlni doi antrenori care au impresionat în acest sezon.

Astra este una dintre cele mai slabe echipe privind forma de moment. În ultimele șase partide disputate în Liga 1 gazdele de astăzi nu au reușit să își treacă în cont vreo victorie. Chiar și așa giugiuvenii sunt pe poziția a șasea a clasamentului dar încep să își facă griji privind prezența în play-off. În ultimul meci Astra a pierdut cu scorul de 2-1 la Timișoara în fața echipei Poli. După incidentele de la acel meci astăzi, antrenorul Edi Iordănescu nu va putea sta pe banca tehnică fiind suspendat. În ultimele două meciuri de pe teren propriu Astra a pierdut cu scorul de 3-2. Gazdele au mare nevoie de punct sau puncte pentru a își reintra în formă. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.55.

CSU Craiova încearcă să facă uitată înfrângerea de etapa trecută în fața echipei FCSB cu scorul de 5-2. Craiova se prezintă la Giurgiu de pe poziția a treia a clasamentului cu 32 de pucnte în clasament. Oltenii sunt la doar trei puncte în spatele FCSB-ului și un succes astăzi îi poate duce pe prima poziție chiar dacă doar pentru moment.  În meciurile din deplasare CSU a jucat foarte bine în acest sezon, fiind cea mai bună echipă ntr-un clasament al meciurilor disputate pe teren străin. Șase victorii, o remiză și o înfrângere sunt rezultatele înregistrate de oaspeți în deplasare în această stagiune a Ligii 1. Biletul zilei de astăzi va avea ca pont o victorie a echipei CSU Craiova. Am ales acest pont pentru biletul zilei deoarece vom miza pe fotbaliștii Craiovei care traversează o formă bună în ciuda înfrângerii din ultima etapă.