Biletul zilei: Astra Giurgiu vs Zira

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Astra Giurgiu vs Zira
Astra Giurgiu - Zira
1
1.70
X
3.60
2
4.85

Astăzi va începe aventura echipelor românești în cupele europene. Prima echipă pe care o vom vedea la lucru în acest sezon este Astra Giurgiu. Ei vor primi astăzi de la ora 20:30 vizita celor de la Zira din Azerbaijan. Aceast meci este manșa tur a dublei din tuurl doi preliminar al UEFA Europa League. Chiar dacă oferta fotbalistică de astăzi este una foarte bogată, ținând cont că în acest meci este angrenată o echipă romanească, nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Astra Giurgiu este o necunoscută pentru noi în acest sezon. După ce sezonul trecut au încheiat pe poziția a șasea și au pierdut finala Cupei României, au avut loc foarte multe schimbări în lotul giurgiuvenilor. Marius Șumudică a fost înlocuit cu Edi Iordănescu. Budescu, Junior Morais, Sapunaru, Silviu Lung dar și alții au plecat de la echipă fiind aduși alți jucători. În cele trei meciuri de pregătire pentru acest sezon cei de la Astra nu au reuși nicio victorie fiind învinși în toate cele trei meciuri. Astăzi vom vedea dacă noile transferuri ale celor de la Astra s-au integrat în mecanismul echipei. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie a românilor.

Zira a terminat pe poziția a patru ultimul sezon al primei ligi sin Azerbaijan. Ei au fost obligați să joace și în primul tur al UEFA Europa League. Au trecut în dublă manșă de Differdange în urma a două victorii cu scorul de 2-0 acasă și 2-1 în deplasare. În lotul azerilor este și un român Gabi Matei. Ultima înfrângere a celor de la Zira afost în luna martie. În ultimele patru meciuri ei au obținut patru victorii ceea ce este un parcurs perfect. Chiar dacă la casele de pariuri românii sunt favoriți, vedem că cei d el aZira trebuie tratați cu seriozitate pentru că sunt o echipă destul de bună pentru acest nivel. Cota pe care o au cei de la Astra Giurgiu la victorie este de 1.70. Această cotă este foarte bună de  a f adăugată pe biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă mergi pe sfaturile și pronosticurile noastre.