Biletul zilei: Astra Giurgiu vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Astra Giurgiu - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.70
X
3.55
2
5.00

După spectaculosul meci de aseară din Liga 1 astăzi așteptăm alte partide la fel. La Giurgiu, în primul meci al zilei, Astra va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. La prima vedere putem spuen că acest meci are o favorită clară. Totuși trebuie să vedem toate detaliile acestei partide pentru ca în final să putem trage o concluzie câștigătoare. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori și în sezonul trecut. O partidă a fost câștigată de Astra în timp ce un meci s-a încheiat șa egalitate. În jocul din seara asta poate fi oricând loc de o surpriză. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul nostru.

Astra Giurgiu a început foarte bine campionatul și echipa este și mai puternică după transferul lui Denis Alibec. După primele două etape gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze patru puncte. În prima etapă tot pe acest teren au reușit să învingă pe FCSB cu scorul de 1-0. În a doua etapă au remizat în deplasare la Iași cu scorul de 1-1. Și acel rezultat este unul destul de bun deoarece la Iași se câștigă foarte greu. În această seară astralii au o șansă mare pentru a își menține bilanțul foarte bun. După primele două etape se pare că Măldărășanu a reușit să sudeze relațiile de joc foartte bine la echipă. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.70.

Sepsi Sfântu Gheorghe a avut o perioadă de vară puțin mai dificilă. Toate meciurile amicale le-au pierdut și mai mult a pierdut și în prima etapă a Ligii 1 în fața celor de la Hermannstadt. În cea de-a doua etapă se pare că lucrurile s-au pus la punct pentru cei de la Sepsi deoarece au reușit să învingă cu scorul de 1-0 pe CSU Craiova. Totuși trebuie să recunoaștem că CSU Craiova nu s-a ridicat deloc în acel meci la nivelul numelui. Acest meci poate fi inluențat și de temperaturiile ridicate ce se anunță a fi la Giurgiu. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Astra care au și o cotă foate avantajoasă pentru a realize profit. Cu acest meci adăugat pe biletul zilei putem realize oricând profit.