Biletul Zilei: Astra Giurgiu vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Astra Giurgiu - Poli Timisoara
Astra Giurgiu - Poli Timișoara
1
2.08
X
3.20
2
3.60

Astăzi se va trage cortina peste etapa a treia a Ligii 1. Partida dintre Astra Giurgiu și Poli Timișoara se anunță una spectaculoasă așa cum a fost acest început de sezon. Ambele echipe au avut un start de sezon bun dar greul abia acum va începe pentru ele. Astra este angrenată și în cupele europene unde a disputat deja meciul tur din turul trei urmând ca joi să joace și returul din Ucraina. Am ales acest meci pentru al juca pe biletul zilei la pariuri sportive pentru că este singurul de astăzi din Liga 1 și nici oferta la pariuri a zilei nu este una foarte bogată.

Astra Giurgiu a reușit o remiză în meciul tur contra ucrainienilor de la Oleksandria în meciul tur disputat tot la Giurgiu. Gazdele după o victorie și o înfrângere în acest sezon este vecină de clasament cu adversara de astăzi, Poli Timișoara. Giurgiuvenii au câștigat în prima etapă contra nou promovatei Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 pentru ca apoi să cedeze cu 3-1 în fața celor de la Voluntari. În alegerea pronosticului pentru biletului zilei de astăzi trebuie să ținem cont ca în tabăra Astrei se poate resimți oboseala. Elevii lui Edi Iordănescu au disputat cinci jocuri în ultimele 14 zile ceea ce este destul de mult ținând cont de nivelul de pregătire al echipei.

ACS Poli Timișoara pornește cu speranțe foarte mari pentru acest sezon. Bănățenii au transferat jucători foarte buni pentru nivelul campionatului românesc. În prima etapă s-a văzut că aceste transferuri au fost bine făcute și timișorenii s-au impus la Chiajna în fața Concordiei cu scorul de 1-0. În etapa secundă a venit prima înfrângere pentru bănățeni cu FCSB care s-a impus la limită cu 1-0. Timișoara are avantajul că nu evoluează în cupele europene și astfel se poate reface între partide. Jocul celor de la Timișoara este unul destul de bun arătat în acest sezon. După ce am analizat meciul ne dăm seama că dacă Timișoara s-ar impune nu ar fi o surpriză foarte mare deoarece au și ei atuurile lor. Pentru biletul zilei la pariuri sportive online vom miza pe o victorie a oaspeților. Cota de 3.60 a timișorenilor ne poate aduce un câștig foarte frumos pe biletul zilei.