Biletul zilei: Astra Giurgiu vs FC FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Astra Giurgiu - FCSB
1
3.90
X
3.25
2
1,98

Liga 1 ne aduce un nou meci care în urmă cu câteva sezoane era un derby ce a hotărât titlul de campioană. FCSB se va deplasa la Giurgiu într-un meci ce îl putem numi derby-ul rundei cu numărul 19 a Ligii 1. Diferența la acest moment dintre cele două formații pare una destul de mare dar totuși jocul din aceatsă seară este deschis oricărui rezultat. Diferența de zece puncte și patru poziții în clasament ne face să avem o favorită în această seară la Giurgiu dar nu putem scoate din calcul surpriza la finalul celor 90 de minute. Biletul zilei de astăzi ne va aduce un pont pe care o să îl aflați numai după ce o să citiși acest articol.

Astra Giurgiu nu se mai luptă pentru titlul de campioană dar rămâne o echipă cu pretenții la play-off. Pentru a prinfe primele ase echipe au nevoie de puncte pentru că lupta este una foarte strânsă. Giurgiuvenii sunt în acest moment pe locul al șaselea cu 28 de puncte, având un singur punct avans față de Dinamo. În ultimele etape elevii lui Edi Iordănescu au avut fluctuații de formă și nu au fost deloc constanți. În ultimele cinci etape au o singură victorie și două remize. În celelalte două meciuri au suferit înfrângeri. Putem spune că au o formă mai mult slabă decât bună. Biletul zilei de astăzi ne va aduce o cotă de 1.98.

FCSB trebuie sp își revină din forma mai slabă pe care au arătat-o în ultima săptămână. În această perioadă au suferit două înfrțngeri. În primul meci au pierdut la Iași cu scorul de 1-0 pentru ca la mijlocul săptămânii să fie învinși în grupele UEFA Europa League de Viktoria Plzen cu scorul de 2-0. După înfrângerea de la Iași au pierdut și poziția de lider a Ligii 1. Totuși în cazul unui succes astăzi elevii lui Nicolae Dică își vor recăpăta proma poziție cel puțin pentru moment. În cazul unui succes ei vor pune presiune pe cei de la CFR Cluj care vor avea meci cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Biletul zilei va avea ca pont o victorie a roș-albaștrilor. Am ales acest pont pentru biletul zilei ținând cont că se vor întâlni două echipe care au nevoie de puncte, dar valoarea individuală este de parte FCSB-ului.