Biletul zilei: Astra vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

Astra Giurgiu - FCSB
1
4,25
X
3,25
2
2,90

Primul derby al noului sezon va avea loc în această seară la Giurgiu. Astra va primi vizita celor de la FCSB. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 21:00. Cele două adversare de astăzi au participat sezonul trecut în play-off, astfel că s-au întâlnit de foarte multe ori. Ambele meciuri disputate în play-off-ul sezonului trecut au fost câștigate de FCSB. Totuși după acele meciuri nu se poate trage o concluzie deoarece s-au schimbat foarte multe la nivelul celor două echipe. Acest meci rămâne unul interesant deoarece în trecut cele două echipe se aflau în lupta la titlu. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci ne va aduce o cotă de pe urma căreia încercăm să realizăm profit.

Astra nu mai este deloc echipa care în urmă cu două sezoane reușea să câștige titlul în Liga 1. În lotul astralilor au apărut foarte multe modificări de atunci. Chiar și așa gazdele partidei de astăzi rămân o echipe ce pot încurca pe oricine, oricând. În această vară Astra a mers într-un singur cantonament dar nu a avut adversari foarte puternici. În această vară pe banca Astrei a fost adus Marius Măldărășanu care va debuta pe banca unei echipe din Liga 1. La lotul Astrei s-au alăturat în această vară Lullaku, Roșu, Crișan și Boboc. Au fost mai multe despărțiri ale celor de la Astra de jucători. Au plecat Matei, Dandea, Polczak, Seto, Abang și Valceanu. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce un pont pe o victorie a FCSB-ului.

FCSB pornește ca favorită la cele trei puncte în această seară. Roș-albaștri nu se gândesc la altceva decât la titlu în acest sezon. Campania de transferuri a FCSB-ului nu a mai fost la fel de spectaculoasă ca în anii trecuți. Cele mai importante veniri la FCSB sunt cele ale lui Morutan și Qaka. În acești doi jucători se pun mari speranțe. Au plecat de la FCSB: Gaman, Achim, Budescu iar Nicolae Dica se află în conflict cu Alibec. În amicalele din această vară oaspeții partidei de astăzi au suferit o înfrângere și două partide au fost încheiate la egalitate.  FCSB se pregătește pentru meciul de la mijlocul săptămânii viitoare contra celor de la Rudar Velenje din UEFA Europa League. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa Beturi.ro. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.