Biletul zilei: Astra vs FC FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Astra Giurgiu - FCSB
1
5.30
X
3.55
2
1.66

Astăzi se încheie o nouă etapă din play-off-ul Ligii 1. La Giurgiu, Astra va primi vizita celor de la FCSB în ultimul meci al rundei cu numărul cinci. După victoria de aseară a celor de la CFR Cluj contra celor de la Viitorul cu scorul de 2-1, acum FCSB este obligată să câștige și ea pentru a își recâștiga poziția de lider. În cele două meciuri directe disputate în acest sezon de cele două echipe, FCSB nu a reușit să o învingă pe Astra, așa că astăzi ne așteptăm la un meci foarte disputat. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă mizați pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Astra Giurgiu pare într-o revenire de formă după înlocuirea lui Edi Iordănescu cu Gheorghe Mulțescu. În primul meci cu noul tehnician pe banca tehnică, giurgiuvenii au remizat la Cluj, contra celor de la CFR, scor 1-1. Acel meci a pus capăt unei serii de trei înfrângeri în toate competițiile pentru gurgiuveni. Gazdele partidei de astăzi au cel mai slab atac din play-off cu un singur gol marcat. Cu 23 de pucnte acumulate până acum celor de la Astra le este greu să mai creadă la un loc pe podium dar se poate întâmpla orice. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1,66.

FCSB este favorită la victorie în acest meci li putem spune că este obligată să o obțină. Steliștii sunt acum pe poziția a doua la un singur punct în spatele celor de la CFR Cluj dar cu un meci mai puțin disputat. Oaspeții partdei din aceatsă seară nu au pierdut niciun meic în acest play-off. Trei victorii și un rezultat de egalitate au inregistrat elevii lui Nicolae Dică în cele patru etape din play-off. Roș-albaștrii sunt cea mai în formă echiă dintre primele șase și acum sunt favoriți chiar la câștigarea titlului.  FCSB are și cea mai bună defensivă cu doar două goluri primite după ce au reușit să înscrie de șase ori în cele patru meciuri. Astză vom merge pe victoria FCSB-ului pe biletul zilei deoarece au și o cotă care este în avantajul nostru, pentru că este destul de mare. Pariază în fiecare zi biletul zilei propus de echipa Beturi.ro și pe termen lung o să realizezi un profit substanțial.