Biletul zilei: Astra Giurgiu vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Astra Giurgiu - FC Botoșani
1
1.88
X
3.25
2
4.35

Lupta pentru play-off în Liga 1 este mai încinsă ca niciodată. Cu cât trec etapele cu atât echipele își doresc mai mult să câștige pentru a aunge în primele șase. Despărțite de un singur punct în clasament Astra și FC Botoșani se întâlnesc în meci direct la Giurgiu. Acest joc este așa cum se spune unul de 6 puncte. Victoria pentru una din echipe înseamnă că aceasta devine favorită pentru a accede între primele șase. Pentru biletul zilei la pariuri pentru acest meci vom avea o cotă destul de mare care ar fi bine să o pariem în format single.

Astra Giurgiu a avut un sezon destul de greu. Echipa a avut fluctuații de foră de la un meci la altul. În acest moment elevii lui di Iordănescu ocupă poziția a șasea a clasamentului cu 34 de puncte acumulate. Forma foarte bună pe care au arătat-o în ultima perioadă cei de la Giurgiu îi face favoriți pentru astăzi. Ei vin după trei victorii în ultimele patru etape disputate. Pe teren propriu astralii sunt foarte redutabili având șase victorii din zece meciuri disputate, ceea ce este destul de bine. Ofensiva produce destul de multe goluri acasă având a treia ofensivă într-un clasament al meciurilor de pe propriul teren. Biletul zilei la pariuri va avea ca și pont o victorie a gazdelor pentru care avem o cotă de 1.88.

FC Botoșani este într-o scădere vizibilă de formă. Echipa din Moldova a înregistrat două în frângeri în ultimele două meciuri, cu același scor, 3-0. Forma de moment foarte slabă a coborât echipa gazdă pe poziția a patra, fiind chiar amenințată cu ratarea play-off-ului, de care cu doar câteva etape înainte erau aproape siguri. În deplasare oaspeții partidei din această seară au o singură victorie în ultimele cinci partide ceea ce ne arată forma slabă pe care o traversează. În patru din ultimele cinci meciuri directe s-au impus cei de la Astra ceea ce arată că sunt o echipă net superioară în fața moldovenilor și avantajul moral este de partea gazdelor. Am ales ca și pronostic pentru biletul zilei de astăzi o victorie a Astrei sperând că își vor prelungi forma foarte bună. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă aleg să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.