Biletul zilei: Astra Giurgiu vs Dinamo

Recomandarea noastră: x

Astra Giurgiu - Dinamo
1
6.10
X
3.60
2
1.58

Lupta pentru play-off în Liga 1 este mai strănsă ca niciodată. Atenția noastră în această seară se va îndrepta spre Giurgiu acolo unde Astra va primi vizita celor de la Dinamo. Acest meci este decisiv pentru dinamoviști în privința prinderii unui loc între primele șase echipe. Dacă nu se va întâmpla acest lucru înseamnă că este un seozn ratat pentru Dinamo. Nici Astra nu  este sigură de un loc între primele șase formații astfel că nu se va da la o parte în acest joc. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă ve-ți citi acest articol.

Astra Giurgiu ocupă poziția a cincea a clasamentului și nu e sigură nici ea de prezența în play-off așa că are nevoie de punct sau puncte în acest meci. Elevii lui Edi Iordănescu vin după o înfrângere la Cluj pe terenul CFR-ului cu scorul de 2-0. Totuși pe teren propriu Astra este o altă echipă joacă foarte bine. În fața propriilor fani a obținut trei victorii în ultimele trei partide astfel că și astăzi pot obține un rezultat bun contra celor de la Dinamo. În acest meic ambele echipe își doresc un rezultat bun astfel că motivația va atinge cote înalte deoarece play-off-ul este atât de aproape pentru ambele formații. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe un rezultat de egalitate deoarece ambele formații sunt echilibrate ca valoare.

Dinamo pornește în acest meci cu speranțe foarte mari. În ultima etapă a Ligii 1 Dinamo a fost egalată în ultimele minute în derby-ul cu FCSB astfel că jucătorii, câini au suferit o mare dezamăgire. Dinamo se va califica în play-off dacă dacă va obține victoria. Și în cazul unui rezultat de egalitate dinamoviștii pot spera la o calificare în paly-off în condițiile în care Poli Iași nu va câștiga în fața celor de la Viitorul. În cazul unei înfrângeri va fi foarte greu pentru Dinamo să se califice dar și ala există șanse. Dacă pierde Dinamo, are nevoie de o înfrângere a Iașului și Botoșani să nu câștige în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei de pe Beturi.ro.