Biletul zilei: Astra Giurgiu vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Astra Giurgiu - CSU Craiova
1
3.65
X
3.20
2
2.08

Spectacolul din play-off-ul Ligii 1 continuă cu încă un meci foarte interesant. Astra Giurgiu va primi vizita celor de la CSU Craiova. După ce meciuri al avut zilele trecute în play-off, astăzi ne putem aștepta la orice. Craiova cu o victorie poate reintra în lupta la titlu sau cel puțin la poziția a doua a clasamentului. În cele trei meciuri directe pe care le-au disputat cele două formații echilibrul a dăinuit. Două partide s-au terminat la egalitate în timp ce un meci a fost câștigat de CSU Craiova. Play-off-ul Ligii 1 devine din ce în ce mai interesant cu fiecare etapă ce trece. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi un câștig important.

Astra Giurgiu este una dintre echipele ce se descurcă destul de greu în acest play-off. Cei de la Astra ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 23 de puncte în cele patru partide din play-off. Până acum au înregistrat trei înfrângeri și un rezultat de egalitate. Alături de cei de la CSMS Iași sunt singurii care nu au cunoscut gustul victoriei în play-off. Astra are și cea mai slabă ofensivă deoarece au marcat un singur gol în remiza contra celor de la CFR Cluj, scor 1-1.  Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă de  2.08.

CSU Craiova este favorită la victorie în acest meci. Oltenii pot profita de pașii greșiți a celor de la FCSB și CFR Cluj pentru a se apropia și a reintra în lupta pentru titlul sau pentru poziția a doua a clasamentului. Craiova are în acest moment 34 de puncte iar dacă va câștiga astăzi se va apropia la doar trei puncte de CFR și cinci de FCSB în condițiile în care are de jucat cu ambele formații. În acest play-off cei de la Craiova au suferit o înfrângere, au terminat două meciuri la egalitate și au reușit să câștige două partide. Oapseții partidei de astăzi au un moral foarte bun deoarece sunt ca și calificați în finala Cupei României după ce au învins la mijlocul săptămânii trecute pe FC Botoșani cu scorul de 5-1. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei oferit de Beturi.ro Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.