Biletul zilei: Astra Giurgiu vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Astra Giurgiu - CFR Cluj
1
6.25
X
3,80
2
1.55

Liga 1 se apropie de final. Meciurile sunt din ce în ce mai spectaculoase. Astăzi va avea loc un meci în lupta la titlu. La Giurgiu, Astra va primi vizita celor de la CFR Cluj. Meciul este unul foarte interesant deoarece poate poate fi decisiv în lupta la titlu deoarece o victorie pentru CFR Cluj îi va asigura titlul în mare parte. Totuși acest meci este unul foarte interesant deoarece în meciul tur scorul a fost 1-1. Astăzi ne așteptăm la un meci de totul sau nimic pentru cei de la CFR Cluj. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Astra Giurgiu privește acest final de sezon liniștit. Cu o victorie în acest meci cei de la Astra pot urca cel puțin pentru moment pe poziția a treia a clasamentului. Până în acest moment cei de la Astra au acumulat 33 de puncte. De când a venit pe banca giurgiuvenilor, Gheorghe Mulțescu echipe merge din ce în ce mai bine. În ultimele patru etape cei de la Astra nu au pierdut niciun meci. În acest interval de timp cei de la Astra au înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate. Pe teren propriu giurgiuvenii vin după două victorii  în ultimele două etape. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.80.

CFR Cluj va fi foarte motivată în acest meci. În urma rezultatelor înregistrate de cei de la FCSB, CFR Cluj a reușit să urce pe prima poziție  a clasamentului. În acest sezon cei de la CFR Cluj au acumulat în sezon 44 de puncte.În play-off clujenii sunt cea mai în formă echipă deoarece nu au suferit nici o înfrângere în acest play-off. Dacă cei de la Cluj dacă își vor câștiga cele două meciuri rămase vor fi siguri campioni. Noi astăzi vom merge pe un rezultat de egalitate în acest joc. Chiar dacă cei de la CFR Cluj sunt ca favoriți noi astăzi vom merge pe un rezultat de egalitate în acest meci. Biletul zilei la pariuri ne va putea aduce un profit important dacă alegi să mergi pe pronosticurile noastre în fiecare zi. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei și pe termen lung o să realizezi un profit important.