Biletul Zilei: Astra Giurgiu – FC Viitorul

Liga I se apropie de finalul sezonului regulat cu paşi repezi. Pentru biletul zilei de azi, competiţia internă ne propune un meci extrem de interesant între campioana Astra şi pretendenta la titlu, Viitorul. Echipa lui Şumudică încearcă cu disperare să prindă ultimul loc de play-off cu doar patru meciuri rămase la dispoziţie. Giurgiuvenii se află într-un aprig duel pentru acea poziţie cu Dinamo, momentan echipele fiind la egalitate de puncte. Avantajul este însă de partea Astrei, care are un meci mai puţin disputat decât câinii roşii.

Alb-negrii se află în formă bună la acest început de an, ei reuşind o victorie în campionat şi un egal 2-2 în Europa League împotriva lui Genk. Atacul Astrei funcţionează destul de bine, ei marcând în fiecare din ultimele cinci partide. Un pariu că Astra va marca minim două goluri poate aduce o cotă bună pentru biletul zilei.

De partea cealaltă, echipa lui Hagi este surpriza plăcută a campionatului. Aflaţi pe prima poziţie după 23 de etape, Viitorul speră să-şi poată apăra avantajul în play-off şi să obţină primul titul de campioană din scurta istorie a clubului. Trupa lui Hagi este în mare formă în campionat, câştigând ultimele 5 meciuri consecutiv. Viitorul este o echipă ofensivă care a marcat de 34 de ori în acest sezon.

Privind cifrele ambelor echipe, un alt pariu ce poate aduce un profit bun pentru biletul zilei este acela că ambele echipe vor marca. Astra este în mare nevoie de puncte şi va căuta fără îndoială victoria, în timp ce Viitorul este o echipă căreia îî place să atace şi să înscrie. În ultimele 5 meciuri din campionat, elevii lui Hagi au punctat de 12 ori.

Casele de pariuri o dau ca uşoară favorită pe Astra înaintea partidei de duminică. Pentru pariorii care joacă la risc, un bilet al zilei cu o cotă de cel puţin 4 ar fi o victorie a Astrei combinată cu minim 3 goluri înscrise în meci.