Biletul Zilei: Astra Giurgiu vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Astra Giurgiu vs Steaua Bucuresti L.08.Mai
Astra Giurgiu - FCSB
1
4.00
X
3.50
2
1.94

Steaua București nu mai are voie să facă pași greșiți în acest final de sezon după înfrângerea din ultima etapă în fața marii rivale Dinamo București, scor 1-2. FCSB se va deplasa la Astra Giurgiu pentru a disputa meciul din penultima etapă în compania formației Astra Giurgiu. Partdida care în sezonul trecul era ca o finală va începe de la ora 20:30. Ținând cont de faptul că Steaua are mare nevoie puncte meciul nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl vom plasa la pariuri.

Astra Giurgiu evoluează fără presiune în acest final de sezon. Echipa gazdă este clasată pe ultima poziție a 6-a în play-off cu 26 de puncte acumulate.  Echipa lui Marius Sumudică are 4 victorii în ultimele 5 meciuri jucate, fiind echipa care se  află în cea mai slabă formă dintre primele 6 clasate. Defensiva gazdelor este cea mai mdestă a acestui sezon primind 15 goluri în cele 8 meciuri etape jucate până în acets moment. În play-off Astra a obținut o singură victorie și un rezultat de egalitate, restul meciurilor fiind înfrângeri.       În acest meci FCSB este favorită să obțină cele 3 puncte având o cotă de 1,94 la obținerea victoriei. Cota este una destul de sigură dacă privim poziția în clasament a echipelor și trebuie să îl jucâm pe biletul zilei.

FCSB nu mai este cotată cu prima șansă la câștigarea trofeului Ligii 1. După înfrângerea cu Dinamo de etapa trecută FCSB este la așteaptă ca Viitorul să se încurce în aceste meciuri pentru a recăpăta prima șansă la titlu.  Echipa lui Laurențiu Reghecampf nu a câștigat în ultimele 3 meciuri, obținând 2 remize și înfrângerea cu Dinamo. Steaua are cea mai bună defensivă și cea mai bună ofensivă a acestui sezon.  În cele 8 meciuri oaspeții de astăzi au obținut 4 victorii. Chiar dacă au un parcurs bun în acest play-off FCSB tot nu se află pe primul loc. Dacă mizezi pe analizele și pronosticurile noastre la biletul zilei poți câștiga pe termin lung.