Biletul Zilei: Man. City vs West Brom

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Man. City vs West Brom
Man. City - West Brom
1
1.17
X
8.00
2
21.00

În Premier League finalul de sezon este unul foarte interesant. Manchester City este în pericol de a pierde poziția a patra pe care o ocupă în acest moment. Astăzi cetățenii vor primi vizita celor de la West Brom. Partida va avea fluierul de start de la ora 22:00 și este unul dintre meciurile decisive ale cetățenilor pentru sezonul următor. Acest meci poate fi jucat cu încredere pe biletul zilei la pariuri pentru că între cele două echipe este o diferență certă de valoare și motivație.

Manchester City are o cotă de 1,17. Această cotă arată că City este mare favorită la obținerea celor trei puncte puse în joc. Dacă obține victoria, echipa gazdă va promova pe ultima treaptă a podiumului pentru că va depăși pe Liverpool, de care îi desparte un singur punct în acest moment. Cetățenii au obținut 3 victorii și două rezultate de egalitate în ultimele 5 partide disputate. Acest lucru însceamnă că se află într-o creștere de formă. Acestă formă bună le poate asigura poziția în BIG FOUR celor de la Manchester City și automat participarea în UEFA Champions League. Pentru această partidă tehnicianul spaniol al gazdelor, Pep Guardiola nu se va putea baza pe Claudio Bravo și Gundogan. Chiar și cu aceste absențe Aguerro și compania sunt favoriți la victorie, iar acest meci poate fi adăugat cu încredere pe biletul zilei.

West Brom este clasată pe poziția a opta în clasament. Forma prin care trec oaspeții este una foarte slabă și nici pentru acest meci nu au șanse să o remedieze. În ultimele 5 jocuri cei de la West Brom au acumulat 4 înfrângeri ceea ce este foarte mult pentru o echipă aflată în prima jumătate a clasamentului din Premier League. Mai mult, în doar un singur meci din ultimele 5 au reușit să marcheze. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig doar dacă alegi cele mai bune sfaturi venite din parte specialiștilor noștrii care sunt experți în acest domeniu.