Biletul Zilei: AS Roma vs Juventus Torino

Recomandarea noastră: x

Biletul Zilei AS Roma vs Juventus Torino
AS Roma - Juventus Torino
1
2.40
X
3.60
2
2.63

În Serie A mai sunt 3 etape de jucat până la terminarea campionatului şi bătălia pentru titlu este aproape încheiată. Juventus poate termina definitiv disputa pentru locul 1 în această seară de la ora 21:45 dacă va învinge sau va remiza cu AS Roma, singură echipă ce mai are vreo şansă reală să detruneze campioana ultimilor ani din Italia . Meciul se va disputa pe Stadio Olimpico, stadionul formaţiei din capitală şi va putea fi urmărit pe Digi Sport 3 şi Digi Sport 3 HD. Având în vedere situaţiile echilibrate ale echipelor, pentru biletul zilei recomandăm un scor de egalitate în această partidă.

AS Roma este echipa ce ani la rând a stat în umbra celor de la Juventus, care au dominat în ultimii ani fotbalul italian. În acest sezon, când mai sunt 3 meciuri de jucat până la încheierea campionatului, Roma se află pe locul 2 cu 78 de puncte, la 7 puncte diferenţa de prima clasată şi adversara sa din această seară, Juventus. Băieţii lui Luciano Spaletti vin cu moralul ridicat după ce în etapa precedentă au învins pe terenul celor de la AC Milan cu scorul de 1 la 4. Absenţi în această partida vor fi golgheterul romei şi cel mai bun marcator din Serie A, Edin Dzeko, alături de Clement Grenier, Radja Nainggolan şi Kevin Strootman. Ține cont de fiecare informație atunci când joci biletul zilei. O remiză în această seară ar mulţumi-o pe Juventus ce şi-ar asigura campionatul şi tocmai de aceea o recomandăm pentru rezultatul la biletul zilei.

Juventus intră în această partidă încrezători după ce aceştia doar ce şi-au asigurat locul în finala UEFA Champions League, eliminând-o pe pe AS Monaco. În campionat, bătrână doamnă este pe cale de a câstiga al 6-lea titlu consecutiv în Italia. Juventus, pe teren propriul, a avut un demers aproape perfect câştigând 17 din cele 18 partide disputate aici şi remizând o singură dată fără a fi însă învinsă. Pe de altă parte, în deplasare au arătat mici vulnerabilităţi de care sperăm că vom profită şi în această seară dacă vom paria pe un egal pe biletul zilei. Absenţii din această partida vor fi: Khedira S., Pjaca M., Rugani D..