Biletul zilei: AS Roma vs Genoa

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Pandurii AS Roma vs Genoa
AS Roma - Genoa
1
1.06
X
11.50
2
38.00

Lupta pentru locul secund în Serie A continuă de la distanță  între AS Roma și Napoli. Astăzi ambele echipe vor juca de la aceeași oră în ultima etapă a Seriei A. Echipa care va juca astăzi și care o vom analiza pe biletul zilei, AS Roma este favorită să obțină locul doi deoarece au un punct avans față de Napoli.  Meciul dintre AS Roma și Genoa se va disputa începând cu ora 19:00 și se va disputa pe Stadio Olimpico. Acest meci are o favorită clara și este excelent de a fi jucat pe biletul zilei la pariuri.

AS Roma este la capătul unui sezon intern foarte bun. În tot acest sezon a fost principala urmăritoare a campioanei Juventus.  Ofensiva romanilor traversează o perioada foarte bună, reușind să câștige ultimele trei jocuri disputate. În aceste ultimele trei meciuri gazdele de astăzi au reușit să înscrie 13 goluri, cifra ce arată forma foarte bună pe care o traversează. Pe propriul teren AS Roma a reușit să câștige 15 din 18 meciuri jucate. Edin Dzeko este cel mai bun marcator al romanilor cu 28 de goluri marcate pe parcursul acestui sezon. Întreg lotul echipei gazdă pentru acest meci este valid pentru această dispută.  Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la AS Roma.

Genoa nu va mai avea motivație pentru acest joc fiind sigură ca va termina pe locul al 16-lea indiferent de ce rezultate se vor înregistra în această ultimă etapă. Cu 61 de goluri primite în acest sezon Genoa are una dintre cele mai slabe defensive din Serie A în acest sezon. Forma traversată de Genoa în partidele de pe teren străin este una foarte slabă. Ei au fost învinși în ultimele patru meciuri disputate în deplasare. În toate aceste meciuri oaspeții de astăzi nu au reușit să înscrie vreun gol ceea ce înseamnă ca au jucat foarte slab. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă urmărești și mizezi pe pronosticurile oferite de noi pe site.  Meciurile de pe biletul zilei nu ar trebui să lipseasca de pe biletul pariorilor.