Biletul zilei: Arsenal vs TSKA Moscova

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Arsenal - TSKA Moscova
1
1.32
X
5.30
2
11.00

Meciurile din aceatsă seară din UEFA Europa League continuă. Un alt meci care ne-a atras atenția este întâlnirea de pe Emirates dintre Arsenal Londra și rușii de la TSKA Moscova. Ne așteaptă un meci foarte interesant și chiar dacă tunarii pornesc ca favoriți șui rușii pot furniza în orice moment o surpriză. Acest meci contează pentru manșa tur a sferturilor de finală din UEFA Europa League. Echipele mai au un singur pas până la marele trofeu astfel că toate dintre echipele participante au șansa lor să câștige marele trofeu. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol și țineți cont de sfaturile noastre.

Arsenal este cotată ca fiind una dintre marile favorite pentru a obține trofeul UEFA Europa League. Deoarece sunt foarte departe de primele locuri în Premier League pentru tunari, UEFA Europa League este singura cale de a mai ajunge în sezonul viitor în UEFA Champions League. Elevii lui Arsene Wenger nu fac un sezon așa cum și-ar fi dorit. În șaisprezecimile de finală gazdele partidei de astăzi i-au eliminate pe cei de la Ostersunds. În optimi au avut unul din cei mai tari adversari de care au trecut cu bine AC Milan. Singurul absent al celor de la Arsenal este Cazorla, în rest Arsene Wenger se poate baza pe tot lotul. Pronosticul pentru biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Arsenal.

TSKA Moscova va avea un meci foarte greu în această seară deoarece Arsenal est euna dintre echipele de top ale Europei. Rușii au eliminate în acest an în UEFA Europa League pe Steaua Roșie Belgrad în șaisperezecimi pentru ca în optimi să treacă de Olympique Lyon. Oaspeții partidei din această seară vin după trei victorii în ultimele trei partide oficiale disputate. Astăzi chiar și o înfrângere la cel mult un gol poate fi socotit un rezultat bun pentru cei de la TSKA Moscova în vederea păstrării șanselor la calificare pentru partida retur. Pentru biletul zilei am ales un pronostic pe o victorie a celor de la Arsenal deoarece au de partea lor și valoarea dar și experiența la un nivel înalt. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma jocului din această seară.