Biletul zilei: Arsenal vs Tottenham

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Arsenal - Tottenham
1
2.48
X
3.65
2
2.88

Primul meci al etapei cu numărul 12 din Premier League este unul dintre cele mai attractive partide ale acestei runde. Pe Emirates Stadium, Arsenal va primi vizita puternicei echipe Tottenham. Cele două echipe au un început diferit de campionat dar asta nu înseamnă că nu au nevoie de puncte. În șase din ultimele șapte meciuri directe au marcat ambele echipe lucru la care sunt șanse să asistăm și astăzi. Cotele de la pariuri sunt oarecum apropiate ceea ce demonstrează echilibrul dar noi sperăm să avem un pronostic pentru biletul zilei câștigător.

Arsenal nu a început foarte bine acest sezon. După 12 etape disputate ocupă doar poziția a șasea aclasamentului. Tunarii au reușit să acumuleze doar 19 puncte. Chiar dacă pe propriul teren gazdele din această seară au cinci victorii din tot atâtea meciuri defensiva este un ace dă multe emoții echipei. În doar 12 etape au primit 16 goluri ceea ce este foarte mult pentru o echipă cu așa pretenții. În ultima etapă elevii lui Arsene Wenger au fost învinși de o altă echipă foarte puternică. Atunci au pierdut cu scorul de 3-1 contra celor de la Manchester City. Dacă pe teren propriu tunarii au un bilanț foarte bun, în deplasare au o singură victorie după șase meciuri disputate. Ca și pronostic pentru biletul zilei vom aborda un pont care va avea o cotă de 2.88.

Tottenham era văzută de mulți o candidată cu șanse reale la titlu dar din păcate startul lansat a celor de la Manchester City le-a anulat putem spune această șansă. Oaspeții au acumulat până în acest moment 23 de puncte cu care se clasează pe poziția a treia  la egalitate cu Manchester United care este pe doi. Un success astăzi pentru cei de la Tottenham le-ar asigura statutul de principal urmăritoare a echipei Manchester City. În deplasare oaspeții de astăzi joacă foarte bine și au obținut rezultate pe măsură. În cinci meciuri jucate departe de proprii fani au obținut patru victorii și au suferit o înfrângere tocmai etapa trecută contra celor de la Manchester United. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a ofensivei conduse de Harry Kane. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe ponturile noastre.