Biletul Zilei: Arsenal vs Sunderland

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Arsenal vs Sunderland
Arsenal - Sunderland
1
1.11
X
11.00
2
26.00

Pronosticurile noastre câștigătoare pentru biletul zilei continuă și astăzi cu un meci foarte interesant din Premier League. De la ora 21:45 Arsenal va primi vizita echipei Sunderland într-un meci restant din etapa cu numărul 34. Partida se va disputa pe arena superbă a tunarilor, Emirates Stadium.  În această întâlnire echipa gazdă este cotată ca favorită și are foarte mare nevoie de cele 3 puncte pentru a spera la îndeplinirea obiectivului pentru finalul sezonului. Chiar dacă astăzi nu sunt foarte multe meciuri de fotbal, acestă partidă poate fi adăugată cu încredere pe biletul zilei pe care îl vom plasa la pariuri.

Arsenal traversează o formă foarte bună. În acest moment sunt la doar trei puncte de ocuparea unui loc în BIG FOUR, ceea ce poate fi o performanță, ținând cont de ce sezon slab au avut. Pentru prinderea unui loc de UEFA Champions League, gazdele de astăzi au nevoie de maxim de puncte în ultimele etape și apoi să aștepte pasul greșit al adversarelor. În ultimele trei etape disputate, echipa lui Arsene Wenger a obținut victorii la minim două goluri diferență. În aceste jocuri, tunarii au primit un singur gol din partea adversarelor. În ultimele 5 partide din Premier League de pe teren propriu, Arsenal nu a fost învinsă.  În acest meci Arsenal Londra este cotată ca favorită și are o cotă de 1,11 să obțină victoria. Această cotă este foarte bună pentru a fi adăugată pe biletul zilei.

Sunderland este ultima clasată și a retrogradat matematic în Championship.  Cu 24 de înfrângeri, pentru oaspeți sezonul a fost unul de coșmar.  În ultimele meciuri rămase de disputat celor de la Sunderland le-a rămas să profite de frumusețea partidelor din Premier League. Acest sezon este o dezamăgire pentru oaspeți, pe care îi va aștepta un sezon greu în Liga a doua. Principala problemă a „lanternei roșii” în acest sezon a fost ofensivă. Ei au reușit să înscrie doar 28 de goluri în cele 36 de etape disputate. Cu o asemenea medie de goluri marcate pe meci este foarte greu pentru o echipă să obțină rezultate bune într-un campionat precum cel al Angliei. Dacă citești analizele noastre făcute de specialiști poți alege cele mai bune combinații pentru biletul zilei.