Biletul zilei: Arsenal vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Arsenal - Manchester City
1
4.80
X
4.20
2
1.75

Runda cu numărul 28 din Premier League se încheie cu un meci de gală. Pe Emirates Stadium, Arsenal va primi vizita celor de la Manchester City într-un meci care este și derby-ul acestei runde. Partida aceasta se dispută astăzi deoarece în week-end cele două echipe și-au disputat finala Cupei Ligii Angliei, câștigată de Manchester City cu scorul de 3-0. În ultimele meciuri directe, cele două formații ne-au oferit meciuri de neuitat, în care spectacolul pentru fani a fost pus pe primul plan. Duelul este unul foarte important și la nivelul băncii tehnice deoarece va fi interesant să vedem confruntarea dintre Arsene Wenger și Pep Guardiola. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Arsenal traversează un sezon foarte slab. Tot mai multe voci sunt de părere că Wenger va pleca la vară de la cârma echipei. Tunarii sunt abia pe poziția a șasea a clasamentului la opt puncte distanță de Chelsea, echipa de pe poziția a cincea. În cele 27 de etape disputate tunarii au acumulat doar 45 de puncte ceea ce este foarte puțin pentru pretențiile echipei. Nici forma de moment nu este una care să îi avantajeze deoarece au suferit trei înfrângeri în ultimele cinci etape. Din lotul gazdelor pentru acest meci vor lipsi trei jucători importanți Monreal, Cazorla și Lacazette. Biletul zilei la pariuri pentru această seară va avea o cotă de 1.72.

Manchester City pornește din postura de favorită în acest meci, chiar dacă are titlul de campioană aproape asigurat. Cetățenii sunt pe prima poziție a clasamentului și au un avans de 13 puncte în frunte față de Manchester United. City are o singură înfrângere și puem spune că domină acest sezon din Premier League. Elevii lui Guardiola au cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă dintre toate echipele din prima ligă a Angliei. City are o posesie foarte bună prin care pune stăpânire pe majoritatea meciurilor. Această posesie este specifică pentru Guardiola deoarece știm cu toții cum este filosofia lui de joc. În acest meci City are și avantajul moral față de Arsenal deoareec a reușit să îi învingă și în week-end. Biletul zilei de astăzi va avea ca pronostic o victorie a oaspeților de la Manchester City. Încearcă să pariezi în fiecare zi biletul zilei propus de noi și pe termen lung o să realizezi profit.