Biletul zilei: Arsenal vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Arsenal - Liverpool
1
2.55
X
3.60
2
2.85

În Premier League se apropie celebra etapă de Boxing Day din a doua zi de Crăciun. Până la acele partide, fiecare echipă mai are de disputat meciurile din cadrul rundei cu numărul 17. Pe Emirates Stadium, Arsenal va primi vizita celor de la Liverpool în derby-ul acestei etape. Acest joc se anunță unul foarte echilibrat fiind foarte greu de intuit echipa care va reuși să învingă. Vecine de clasament și într-o formă de moment asemănătoare, Asenal și Liverpool vor face totul pentru cele trei puncte puse în joc. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important de pe urma acestei partide.

Arsenal nu vine după o perioadă foarte bună nici a rezultatelor și nici a formei de moment. Tunarii chiar dacă vin după o victorie au înregistrat două rezultate de egalitate în ultimele trei etape. Pe teren propriu elevii lui Arsene Wenger parca se transforma și sunt o altă echipă. În cele nouă meciuri disputate în fața propriilor suporteri au înregistrat opt victorii și au suferit o singură înfrângere. În aceste nouă partide au înscris 22 de goluri ceea ce însemană că au o medie d epeste două goluri pe meci. Problemele celor de la Arsenal în acest sezon au fost la meciurile din deplasare. Biletul zilei la pariuri ne va da ca pont o victorie a celor de la Arsenal pentru care avem o cotă foarte bună.

Liverpool a reușit să acumuleze până în acest moment 34 de puncte. Cormoranii au un singur punct față de adversarii din această seară. Chiar dacă nu este învinsă în ultimele cinci etape echipa oaspete a înregistrat două rezultate de egalitate în acest interval de timp. Elevii lui Jurgen Klopp au încheiat până acum foarte multe meciuri la egalitate. Sunt a doua echipă ca egaluri înregistrate, 7.  În deplasare cormoranii au obținut patru succese în ultimele patru partide. Acest lucru ne arată că departe de proprii spectatori sunt într-o formă de zile mari. Principala gură de tun a celor de la Liverpool este Salah care este golgeterul din Premier League cu 14 goluri înscrise. Biletul zilei pentru această zi ne va aduce o cotă de 2.55 care se merită în opinia noastră să fie jucată. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.