Biletul zilei: Arsenal vs Leicester

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Arsenal - Leicester
1
1.51
X
4.60
2
6.85

Premier League se află la startul unui nou sezon. Iubitorii fotbalului britanic vor urmări cu interes partida de deschidere a noului sezon. Astăzi de la ora 21:45 în primul meci al noului sezon se vor întâlni două dintre echipele care și-au dezamăgit fanii în sezonul trecut. Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive al vreunui parior. Sperăm ca acest joc să ne asigure spectacolul sportiv cu care ne-a obișnuit Premer League deoarece noi întâmpinăm cu bucurie startul noului sezon competițional.

Arsenal putem spune că a început cu dreptul noul sezon deoarece a câștigat deja un trofeu, Supercupa Angliei. Tunarii au învins pe Chelsea în urma loviturilor de departajare și astfel au pus mâna pe primul trofeu din noul sezon. Sezonul trecut a fost unul dezamăgitor pentru gazdele de astăzi deoarece s-au clasat doar pe poziția a cincea și astfel în acest sezon vor evolua doar în UEFA Europa League. Campania de transferuri pentru echipa lui Arsene Wenger nu a fost una foarte spectaculoasă alegând să își păstreze nucleul de jucători. La capitolul veniri cel mai notabil nume este cel al lui Lacazette. Un lucu foarte important este ca tunarii nu au pierdut niciun jucător din primul 11 al sezonului trecut. Chiar dacă suntem doar la începutul sezonului Arsenal are o serie de jucători care nu vor putea evolua astăzi. Alexis Sanchez, Gabriel, Koscielny, și Ozil sunt pe lista indisponibililor. Astăzi pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie a celor de la Arsenal.

Leicester a dezamăgit pe toată lumea după ce în urmă cu doi ani a câștigat titlul de campioană. Sezonul trecut oaspeții l-au încheia doar pe poziția a 12-a a clasamentului fiind o clasare destul de modestă. Vulpile au efectuat în această vară două transferuri ce pot fi foarte importante. Au reușit să îi aducă pe Iborra și Iheanacho. Despre plecări nu putem spune că au pierdut jucători importanți care aveau șanse să joace în primul 11. Pentru acest sezon așteptăm ca Leicester să arate ca o adevărată echipă care a câștigat titlul. Absenții echipei pentru deplasarea de pe Emirates sunt Iborra și Huth. Biletul zilei de astăzi vine cu o cotă de 1.51 care ne poate suplimenta câștigul substanțial. Cu biletul zilei putem câștiga sume importante de bani.