Biletul zilei: Arsenal Londra vs FC Koln

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Arsenal Londra - FC Koln
1
1.38
X
5.00
2
8.50

După ce în sezonul trecut a evoluat foarte slab în Premier League acum Arsenal Londra se vede nevoită să evolueze în UEFA Europa League. Gazdele lipsesc după o perioadă foarte lungă din cea mai puternică întrecere intercluburi. Astăzi de la ora 22:05 pe Emirates Stadium va veni FC Koln pentru primul joc din actuala ediție a  grupelor UEFA Europa League. Cele două formații au fost repartizate în grupa H unde vor evolua alături de Steaua Roșie Belgrad și Bate Borisov. Oferta pentru biletul zilei a caselor de pariuri este una ce ne oferă cote destul de atractive pentru acest joc.

Arsenal este favorită încă de pe acum la câștigarea trofeului în această competitție. Tunarii plătesc tribut pentru sezonul slab făcut anul trecut, nereușind să se claseze în primele patru echipe din Premier League. Nici acest început de sezon nu este unul extraordinar pentru elevii lui Arsene Wenger care au doar 2 victorii și au suferit două înfrângeri în primele 4 etape ale campionatului Angliei. Chiar dacă și-au păstrat în mare parte nucleul important de jucători vedem că jocul tunarilor arată slăbiciuni încă de pe acum. Oferta pentru biletul zilei pe care o propunem pentru dumneavoastră merge pe o victorie a echipei Arsenal Londra.

FC Koln revine în competițiile europene după o perioadă destul de lungă de absență în care a avut mari probleme evoluând chiar și în eșaloanele inferioare. Acum țapii culeg roadele sezonului trecut care a fost unul foarte bun din punct de vedere sportiv. Noul sezon de Bundesliga a început dezastruos pentru oaspeții din această seară. După 3 meciuri disputate au acumulat tot atâtea înfrângeri. Un singur gol au reușit să înscrie dar au primit șapte. Dacă pentru Arsenal acest joc poate însemna o relansare pentru nemți nu prea este așa. Dacă se va întâmpla să piardă jocul acesta, pentru FC Koln va însemna încă o dezamăgire. Pentru oaspeți este un moment foarte dificil pentru că nici nu știu pe ce competiție să își concentreze forțele deoarece în Bundesliga nu își permit să piardă teren. Biletul zilei de astăzi are o cotă de 1.38. Această cotă merită sa fie jucată în combinație cu alte partide sau poți să verifici celelalte propuneri ale noastre doar la secțiunea biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro.