Biletul zilei: Arsenal vs Everton

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Arsenal vs Everton
Arsenal - Everton
1
1.50
X
4.25
2
6.50

 

Astăzi este ziua în care se desfăşoară ultima etapă din Premier League, aşa că vom alege un meci din acest campionat să-l discutăm pentru biletul zilei. Partida pe care am ales-o este cea dintre Arsenal şi Everton. Meciul se va disputa în această după-amiază la ora 17:00, odată cu toate celelalte partide rămase de jucat în campionat. Întâlnirea va avea loc pe Emirates Stadium şi va avea o miza foarte mare pentru gazde, deoarece este nevoită să câştige, existând astfel posibilitatea de a câştigă un loc pentru calificare în UEFA Champions League. Din acest motiv, vom alege să pariem pe biletul zilei în favoarea gazdelor.

Arsenal se află într-o formă excelenţă pe finalul acestui sezon. Aceştia au înregistrat 4 victorii consecutive în ultimele meciuri jucate în Premier League. Un alt avantaj al acestora este că pe finalul sezonului, aceştia şi-au reîntregit echipa, mulţi accidentaţi revenind în lot după o lungă perioadă de repaus. Poziţionată pe locul al 5-lea cu o etapă înainte de finalul campionatului, Arsenal are asigurat un loc în grupele Europa League. Totuşi, dacă vor învinge în această partidă şi următoarea clasată, Liverpool, se va încurca, aceştia pot obţine chiar un loc de calificare pentru UEFA Champions League. Echipa lui Arsène Wenger are o cotă de aproximativ 1.50 la casele de pariuri, cotă numai bună de jucat pe biletul zilei.

În cealaltă tabăra o avem pe Everton, echipa situată pe locul 7, loc de calificare pentru Europa League. Fără a mai putea fi devansată în clasament, miza în acest meci pentru ei este una foarte mică. Everton a pierdut ultimele 2 meciuri disputate în campionat, iar în meciurile din deplasare, echipa a arătat adevărate slăbiciuni, având 8 înfrângeri în 18 partide jucate. Din lotul echipei lipsesc foarte mulţi jucători, fiind accidentaţi. În acest meci se vor confruntă şi cei mai buni marcatori din campionatul englezesc, Lukaku şi Alexis Sanchez. Acest meci ar trebui să se afle pe biletul zilei al oricărui parior.