Biletul zilei: Arsenal Londra vs Chelsea Londra

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Arsenal vs Chelsea
Rennes - Monaco
1
3.55
X
3.45
2
2.05

Ponturile noastre pentru biletul zilei continuă și astăzi cu unul dintre cele mai interesante meciuri ale finalului de sezon. Astăzi de la ora 19:30 se va desfășura finala Cupei Angliei. Acest meci se va disputa cu trofeul pe masă. Cupa Angliei este una dintre cele mai vechi competiții fotbalistice ce se dispută pe bătrânul continent. Acest meci ce se va desfășura pe Wembley Stadium le va avea ca și adversare pe Arsenal Londra și Chelsea Londra. Câștigarea acestui trofeu este foarte ultimul obiectiv pentru cele două echipe.

Arsenal a avut un sezon mult sub așteptări și a ratat prezența în UEFA Champions League pentru sezonul următor, terminând sezonul doar pe poziția a cincea a clasamentului. În ultimele cinci etape din Premier League tunarii au avut evoluții foarte bune. Ei au reușit sa obțină cinci victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Chiar dacă au traversat această formă extraordinară nu au terminat în BIG FOUR. În ultimele 5 meciuri Arsenal a primit doar două goluri. Tunarii au avut în acest sezon adversari dificili în aceasta competiție. Printre echipele eliminate a fost și Manchester City, în semifinale pe care au învins-o cu scorul de 2-1, la capătul unui meci foarte frumos. Specialistii noștri vor încerca sa dea cele mai bune pronosticuri pentru biletul zilei.

Chelsea are șansa de a realiza dubla, să câștige Premier League și Cupa Angliei. Elevii lui Antonio Conte sunt la finalul unui sezon foarte bun care poate fi încununat cu încă un trofeu. În parcursul lor spre această finală au eliminat echipe ca Manchester United în sferturile de finală și Tottenham în semifinale.  Cu șapte victorii în ultimele  șapte meciuri disputate în toate competițiile albaștri sunt favoriți sa obțină și acest trofeu. În acest sezon de Premier League, Chelsea a fost cea mai constantă echipă având a doua defensivă și a doua ofensivă. Ei au suferit doar cinci înfrângeri ceea ce este foarte puțin în cele 38 de etape. Valoarea jucătorilor și a antrenorului Antonio Conte s-a văzut în acest sezon foarte bun făcut de Chelsea. Pronosticul nostru pentru biletul zilei este 2. Chelsea are o cota de 1,77, cotă foarte bună de a fi adaugată pe biletul zilei.