Biletul zilei: Arsenal vs Chelsea

Recomandarea noastră: 2

Biletul zilei
Arsenal - Chelsea
1
3.20
X
3.60
2
2.25

Premier League se apropie de startul unei noi ediții. Pentru acest lucru este nevoie să se dispute Supercupa Angliei. Acest meci de deschidere al noului sezon va avea loc pe Wembley Stadium. Astăzi de la ora 16:00 se va disputa Supercupa între două dintre premiantele sezonului trecut, Arsenal și Chelsea. Întâlnirea dintre două forțe ale fotbalului englez nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive online. Disputa dintre cele două echipe va fi un motiv pentru publicul iubitor al fotbalului britanic

Arsenal este câștigătoarea celei mai vechi competiții de fotbal, Cupa Angliei. Acest trofeu pentru Arsenal a venit într-o perioadă foarte grea deoarece echipa nu a câștigat de mult timp vreun trofeu. În Premier League tunarii au terminat sezonul trecut pe pozitia a 5-a fiind în afara UEFA Champions League. Pe piața transferurilor tunarii nu au fost foarte activi. Cel mai important transfer este cel al lui Lacazette. 6 meciuri de pregătire a disputat Arsenal în turneele la care a participat  întâlnind echipe foarte puternice. Rezulatele înregistrate au fost destul de bune pentru cei de la Arsenal reușind 4 victorii și a suferit doar două înfrângeri. Această întâlnire are cote foarte atrăgătoare și ar fi indicat să il jucăm pe biletul zilei la pariuri sportive online. Arsene Wenger a decis să meargă pe același nucleu de fotbaliști pe care s-a bazat și în sezonul trecut.

Chelsea este echipa care a câștigat Premier League în sezonul  trecut. Albaștrii au fost mult mai activi pe piața transferurilor în această vară și au reușit să își aducă la echipă nume mult mai sonore. Cele mai importante nume aduse de câștigătoarea Premier League în această vară sunt cele ale lui Morata și Bakayoko. La capitolul plecări ii putem trece pe Matic și Cuadrado. Chelsea se numara și in acest sezon printre favorite la câștigarea celor mai importante trofee. Ne asteptam ca acest meci sa fie unul foarte spectaculos și să vedem multe goluri înscrise în ambele porți deoarece se întâlnesc jucători de o valoare foarte mare. Cota pe care vom miza pe biletul zilei referitoare la acest meci este de 2.25. Această cotă ne va ajuta foarte mult să avem un profit mare pe biletul zilei.