Biletul Zilei: Arsenal vs Bayern Munchen

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 2

Astăzi la 9:45 după asfințit poți urmări a doua etapă dintre Arsenal și Bayern Munchen. Cele două echipe îndrăgite de fani din întreaga lume se vor întâlni în runda cu numărul șaisprezece din Champions League. Știi ce alegere să faci pentru biletul zilei?

După rezultatele nefavorabile din ultimul timp, Arsenal își propune să pună capăt eșecurilor din Champions League. Cu toate astea, o victorie în fața nemților de la Bayern Munchen pare foarte greu de crezut.

Santi Cazorla si Mohamed Elneny sunt ambii excluși din meciul în care echipa lor îi va avea musafiri pe cei de la Bayern Munchen.

Atacantul Mesut Ozil a ratat partida în care echipa sa a fost învinsă de Liverpool cu 3-1 și se pare că nu va fi prezent nici la meciul de astăzi.

David Ospina se pare că va fi prezent în poarta formației engleze.

Deși bavarezii au fost criticați în ultima perioadă a acestui sezon, elevii lui Carlo Ancelotti au fost într-o continuă creștere. Echipa s-a bucurat de ultimele 19 meciuri pe care le-a încheiat fără înfrângere. Ultima lor înfrangere a fost în toamnă, în luna noiembrie a anului trecut când au pierdut în fața FK Rostov cu 3-2. Meciul s-a disputat tot în Champions League. Philipp Lahm este suspendat din formația Bayern Munchen. În locul acestuia va fi prezent Rafinha care este preferat pe poziția de fundaș dreapta. În acest meci Joshua Kimmich va juca mijlocaș stânga în locul lui Arturo Vidal. Renato Sanches, Douglas Costan și Jerome Boateng sunt incertitudini pentru această seară.
Sugestia noastră pentru biletul zilei este pentru scorul 1-3 cu șanse de reușită de 14,71 procente. Cu aceeași șansă este rezultatul egal 2-2. Ca o a treia opțiune avem scorul de 2-3 cu șansa de reușită de 11,77%. Scorurile de 1-2 și 3-2 au probabilitatea de doar 8,82 de procente.