Biletul zilei: Arsenal vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

Arsenal - Atletico Madrid
1
2.60
X
3.25
2
2.90

Meci de UEFA Champions League în semifinalele din UEFA Europa League. Meciul pe care toți îl vedeau ca pe o finală, sorții au decis să îl vedem în semifinale în acest sezon. Mulți cred că echipa care va câștiga această dublă va fi și câștigătoarea trofeului. Cele două formații nu s-au mai întâlnit în ultima perioadă într-un meci official. Arsenal și Atletico Madrid își doresc să câștige acest trofeu deoarece prin intermediul lui și-ar salva acest sezon. Ca și suporteri sperăm să asistăm la un meci foarte interesant deoarece ambele formații își doresc foarte mult să se califice mai departe. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

Arsenal speră la calificare deoarece doar cu trofeul UEFA Chmapions Leagu își mai pot salva sezonul. Aceste meciuri pot fi ultimele partidei europene ale lui Arsene Wenger pe banca tunarilor deoarece la finalul acestui sezon și-a anunțat retragerea. Cum din Premier League nu mai pot ajunge în UEFA Champions League, această competiție este singura șansă să mai ajungă acolo în sezonul următor. În drumul lor până în această fază a competiției tuanrii au trecut de Ostersunds, AC Milan și CSKA Moscova. Chiar dacă unele duble au fost cu emoții tunari sunt în această seară la momentul adevărului. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 2.90.

Atletico Madrid este vazută favorită la calificare atât prin valoarea lotului dar și prin faptul că vor disputa al doilea meci pe propriul teren unde vor beneficia de sprijinul fanilor. Copenhaga, Lokomotiv Moscova și Sporting au stat în calea celor de la Atletico până în această fază a competiției. Atletico este văzută ca favorită deoarece au un ot mult mai valoros dar și pentru că Diego Simeone știe să pregătească foarte bine meciurile decisive. Atletico vine după o remiză, scor 0-0 în fața celor de la Betis în Primera Division. Felipe Luis și Juanfran sunt absenții echipei dar cu siguranță au și alți jucători în lot care îi pot înlocui pe aceștia. Pariază bileutl zilei oferit de echipa noastră și pe termen lung cu siguranță o să realizezi un profit important. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.