Biletul zilei: Arsenal vs AC Milan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Arsenal - AC Milan
1
1.88
X
3.80
2
4.10

Cel mai interesant meci al optimilor de finală ale UEFA Europa League va avea loc în această seară. După 2-0 în tur Arsenal va primi pe Emirates vizita celor de la AC Milan. Acesta este un meci ce trebuia să se desfășoare în UEFA Champions Legaue dar din cauza sezoanelor mai slabe, ambele echie se vă obligate să evoluează în a doua competiție ca valoare. Diferența din meciul tur a fost făcută încă din prima repriză prin golrurile marcate de Mkhitaryan și Ramsey. După acel meci tunarii sunt favoriți la calificarea mai departe și ar fi un dezastru dacă nu ar obține acel lucru după avantajul pe care îl au după prima manșă. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Arsenal are nevoie să câștige această competiție pentru a evolua și anul viitor în UEFA Champions Leageu. Tunarii în Premier League sunt abia pe poziția a șasea. În ultimul meci au obținut o victorie foarte importantă contra celor de la Watford cu scorul de 3-0. Acel meci le asigură un moral foarte bun elevilor lui Arsene Wenger. Pentru meciul de astăzi va fi foarte greu pentru cei de la Arsenal să piardă la două goluri diferență ținând cont că vor evolua și în fața propriilor fani. În ultima perioadă vedem că Arsenal se concentrează pe această competiție. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o nouă victorea a celor de la Arsenal.

AC Milan trebuie să facă un meic mare pentru a se califica în sferturi. În ultima etapă din Serie A diavolii milanezi și-au trecut în cont o victorie cu scorul de 1-0 în fața celor de la Genoa. Oapseții partidei din această seară sunt obligați să câștige la cel puțon două goluri diferență pentru a mai putea spera la calificare. Ținând cont că vor evolua în deplasare și în fața unui adversar foarte puternic va fi foarte greu pentru cei de la Minal să mai spere că se vor califica. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Arsenal deoarece noi avem încredere foarte mare în această cotă că va fi una câștigătoare. Biletul zilei este câștogător doar cu Beturi.ro în fiecare zi.