Biletul Zilei – Arsenal vs Manchester City

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : ambele echipe marchează și total peste 2.5 goluri

Duminică după-amiaza de la ora 18:00 spectacolul Premier League ne propune un nou episod al duelului dintre Arsene Wenger și Pep Guardiola. Arsenal primește vizita lui Manchester City pe Emirates într-un moment delicat al sezonului. Londonezii se află doar pe locul 6, fiind în afara locurilor de Champions League. Multe voci din preajma clubului cer un nou început pentru Arsenal prin schimbarea lui Wenger la finalul sezonului. Tensiunile din jurul echipei și faptul că tunarii au pierdut patru din ultimele cinci meciuri din campionat determină casele de pariuri să o dea ca favorită pe Manchester City. O victorie a lui Guardiola vă poate aduce o cotă de 2.30 pe biletul zilei.

În ultimele patru întâlniri directe dintre cele două echipe s-au marcat cel puțin 2.5 goluri. Ambele echipe au atacuri mult mai puternice decât compartimentul defensiv. Acest scenariu este perfect pentru un pariu că ambele echipe vor marca un total de peste 2.5 goluri. Pe biletul zilei un astfel de eveniment vă poate aduce o cotă câștigătoare de 1.75. Dacă veți dori să suplimentați această cotă pentru un câștig în plus pe biletul zilei, pariul că ambele echipe vor marca un total de peste 3.5 goluri are o cotă de 3.5.

Golgheterul Sergio Aguero are o cotă de 2.10 să înscrie oricând de-a lungul meciului. De partea cealaltă, Alexis Sanchez are cota 2.40 să marcheze. Unul din aceste pariuri sau poate chiar amândouă s-ar putea dovedi inspirate pentru biletul zilei.