Biletul zilei: Argentina vs Croația

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Argentina - Croația
1
2.18
X
3.25
2
3.90

Meci de cinci stele la Campionatul Mondial din Rusia în această seară. În iarbă vom vedea foarte multe vedete din fotbalul mondial. Argentina și Croația își vor disputa meciul direct programat în cadrul grupei D. Din această grupă mai fac parte Islanda și Nigeria. Pe prima poziție a grupei este Croația urmată de Argentina. Acest meci este unul dintre cele mai interesante de la această Cupă Mondială. Va fi interesant să vedem nivelul la care se află cele două formații. Ultima oară când cele două formații s-au întâlnit într-un meci derect a fost acum patru ani, iar meciul a fost câștigat de Argentina. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meic o să îl aflați doar dacă citiți avancronicile noastre.

Argentina pornește cu o șansă în plus în acest meci deoarece are unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, Leo Messi. În primul meci de la acest mondial, albiceleștii au remizat surprinzător în fața Islandei cu scorul de 1-1. La acel meci nu am putut vedea adevărata față a sud-americanilor deoarece nordicii s-au apărat foarte mult. Leo Messi a ratat și o lovitură de pedeapsă în acel joc. O absență importantă a argentinienilor este Lanzini care s-a accidentat cu doar câteva zile înainte de a începe Campionatul Mondial. În acest meic se așteaptă foarte multe de la echipa Argentinei care a rămas datoare la multe capitol în primul meci. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Argentinei.

Croația a arătat un joc solid în primul meci în care a reușit să se impună cu scorul de 2-0 în fața Nigeriei. În acest moment Croația este lideră în grupa din care fac parte cele două formații. După meicul contra Nigeriei în lotul croaților s-au întâmplat niște lucruri nu prea plăcute. Nikola Kalinic a fost exclus din lot pe motiv că a refuzat să intre în teren din postura de rezervă. Valoarea individual a Croației deoarece are jucători precum Modric, Mandzukic sau Perisic le va da un avânt în plus. Croația în acest meci va trebui să fie foarte atentă pe faze defensivă deoarece Argentinienii pot lovi în orice moment. Pe biletul zilei referitoe la acest meci vom merge pe victoria Argentinei deoarece credem noi, că plus pe fază ofensivă va face diferența. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.