Biletul zilei: Arabia Saudită vs Egipt

Recomandarea noastră: 2

Arabia Saudită - Egipt
1
4.70
X
3.65
2
1.86

Aparent meci fără miză la Cupa Mondială între Arabia Saudită și Egipt. Partida se va disputa pe arena din Volgograd. Acest meci se va disputa în cadrul grupei A din care sunt deja calificate Rusia și Uruguay. Cele două echipe se vor înfrunta pentru a afla configurația finală a acestei grupe. Chiar dacă sunt deja eliminate de la acest mondial după două înfrângeri Arabia Saudită și Egipt se vor lupta pentru onoarea lor. În primele meciuri ambele formații au suferit înfrângeri. Ele vor fi primele echipe ce vor pleca acasă de la acest campionat mondial. Noi vom adăuga acets meci pe biletul zilei la pariuri și dacă ne aduce profit este foarte bine pentru noi.

Arabia Saudită pare a fi una dintre cele mai slabe echipe participante la acest Campionat Mondial. Saudiții au suferit două înfrângeri dintre care una foarte drastică. Ei au debutat chiar în meciul de deschidere contra Rusiei, când au fost învinși cu scorul de 5-0. În cel de-al doilea meci aveau să joace în fața celor din Uruguay când au pierdut cu 1-0. În ambele meciuri saudiții au fost dominați clar la toate capitoleleastfel că au avut foarte puține șanse. Pentru Arabia Saudită și acest meci se anunță unul foarte dificil. Ei au un golaveraj de șase goluri primite și niciunul marcat ceea ce este foarte puțin pentru pretențiile unei echipe de la Mondial. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.86.

Egipt era privită cu șanse mult mai mari înainte de începerea acestei competiții. În meciul de debut faraonii au pierdut doar cu 1-0 în  fața Uruguay-ului printr-un gol primit pe finalul partidei. În acel meci nu a aevoluat vedeta echipe Mohamed Salah. Apoi a umat al doilea meci cei cu Rusia, după care egiptenii aveau să își facă bagajele. Gazdele acestei competiții au învins cu scorul de 3-1 iar pentru Salah a fost prea puțin un singur gol amrcat din penalty. Egiptenii au un golaveraj de patru goluri primite și unul singur marcat. Astăzi ei sunt văzuți ca favoriți deoarece au o forță individuală mai mare. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe o victorie a Egiptului pentru care avem o cotă foarte bună. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe pronosticurile noastre.