Biletul zilei: Anglia vs Germania

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Anglia - Germania
1
3.80
X
3.50
2
2.10

Meci de cinci stele astăzi pe stadionul Wembley din Londra. Anglia va primi vizita campioanei mondiale, Germania într-o partidă amicală dar care are orgolii foarte mari. Echipele au început deja pregătirea pentru Campionatul Mondial din Rusia din vara anului viitor. Acest meci este primul test mai important deoarece grupele preliminarii nu au adus probleme pentru niciuna dintre cele două formații. În calificări cele două formații nu au suferit nicio înfrângere. De la victoria Germaniei de la campionatul mondial din 2010, Anglia și Germania s-au întâlnit doar în partide amicale. Acest meci este unul test în care ambii tehnicieni vor vedea la lucru mai mulți jucători tineri care pot reprezenta viitorul. Pronosticul pentru biletul zilei la unul dintre cele mai importante meciuri ale serii o să îl aflați în cadrul acestui articol.

Anglia nu a mai învins Germania pe tern propriu de foarte mult timp dar în schimb a făcut-o în deplasare. Naționala Albionului a câștigat ,,la pas” grupa din care a făcut parte având cea mai bună ofensivă dar și defensivă. Gazdele se vor folosi de acest meci pentru a testa mai mulți tineri deoarece din lor nu fac parte staruri ca și Kane, Alli sau Sterling. Englezii vor dori să și i-a revanșa în fața rivalei de moarte pentru că înfrângerea cu 4-1 din 2010 de la mondial nu poate fi uitată așa de ușor. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci va avea o cotă de 2.10 care ne va dubla miza pariată.

Germania privește cu maximă seriozitate orice meci, mai ales unul ca cel de astăzi. De la nemți cele mai importante absențe sunt cele ale lui Muller și Neuer care vor lipsi din cauza unor probleme medicale. Oaspeții de astăzi s-au calificat la mondialul din Rusia după ce au obținut maxim de puncte în grupa din care au făcut parte. Germania a înregistrat ultima înfrângere la Europeanul din anul 2016 în fața Franței. Calitatea lotului de jucători, care este de partea nemților ne face să mizăm pe biletul zilei pe o victorie a lor. Chiar dacă acest meci este unul amical, el reprezintă un test important pentru a vedea la ce nivel sunt cele două echipe pentru campionatul mondial. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit în cazul în care ești inspirat în momentul în care alegi ponturile.