Biletul zilei: Anglia vs Costa Rica

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Anglia - Costa Rica
1
1.38
X
4.65
2
10.00

În această seară avem un meci foarte interesant care ar putea fi oricând un meic din grupe de la Campionatul Mondial. La Leeds, Anglia va primi vizita celor din Costa Rica. Ambele echipe sunt calificate la mondial , astfel că acest test este un foarte bun pentru a vedea la ce nivel se află formațiile. Cele două formații s-au întâlnit și la precedentul Campionat Mondial dar atunci meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0. În această seară englezii sunt favoriți dar nu trebuie să subestimăm nici naționala statului Costa Rica. Prnosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele de pe site-ul Beturi.ro.

Anglia este văzută ca una dintre formațiile puternice din lume dar se pare că în ultima perioadă a rămas cam datoare să ne demonstreze. Gazdele partidei de astăzi au câștigat grupa preliminară din care au făcut parte și s-au calificat de pe prima poziție  a clasamentului în Rusia. La Mondial, naționala albionului a fost repartizată în G din care mai fac parte Belgia, Tunisia și Panama. L aprima vedere au calificarea asigurată și se vor lupta cu Belgia pentru prima poziție a clasamnetului. Principala gură de tun a englezilor este Harry Kane care vine după un sezo extraordinar. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor din Anglia în această seară.

Costa Rica este una dintre echipele periculoase în această seară. Costa Rica trebuie să se ridice la un nivel foarte bun la mondial deoarece face parte din una dintre ceele mai puternice grupe. Adversarele oaspeților de astăzi sunt Brazilia, Serbia și Elveția. La acest Campionat Mondial, Costa Rica s-a calificat de pe pzoiția a doua a grupei care a fost câștigată de Mexic. Forma de moment a celor din Costa Rica este una destul de slabă deoarece în ultimele șase meciuri disputate au suferit patru înfrângeri ceea ce este destul de mult pentru o echipă care își dorește să treacă de grupe la Campionatul Mondial. Principala vedetă a echipei este Keylor Navas, portarul celor de la Real Madrid. Biletul zilei te poate duce către un câștig destul de important dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro.