Biletul zilei: Anglia U21 vs Slovacia U21

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Anglia U21 vs Slovacia U21
Anglia U21 - Slovacia U21
1
5.50
X
3.65
2
1.65

Campionatul European Sub 21 de ani, continuă cu a doua etapă a fazei grupelor. Aceste meciuri se anunță foarte interesante deoarece miza își spune din ce în ce mai mult cuvântul chiar dacă e vorba de jucători aflați abia la  începutul carierei. Cele două adversare de astăzi au fost repartizare în grupa A. Adversarele lor din această grupă sunt, Polonia și Suedia. Echipele au mare nevoie de puncte pentru că doar primul loc al grupei asigură calificarea directă în faza următoare a acestei competiții. Chiar dacă acest meci este unul de Under 21, partida nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei pe care o să îl plasăm la pariuri.

Slovacia a avut parte de un meci foarte echilibrat în prima partidă contra Poloniei. Forma de moment pe care au arătat-o jucătorii slovaci înaintea acestui Euro este una foarte slabă deoarece în ultimele trei meciuri amicale au suferit două înfrângeri. În acele două înfrângeri au marcat de două ori dar au primit șapte goluri. Ofensiva Angliei care este una foarte puternică, va profita aproape sigur, de slăbiciunile din defensiva Slovaciei. Pontul pentru biletul zilei se îndreaptă spre o victorie a Angliei. După jocul arătat în primele meciuri Slovacia nu are șanse prea multe la victorie în acest meci.

Anglia este una dintre cele mai puternice naționale Under 21 de pe continent și din lume. Această echipă este văzută de multă lume ca fiind o candidată la marele trofeu. Chiar dacă au avut multe bătăi de cap în primul joc în fața Suediei, englezii sunt favoriți la victorie și în partida de astăzi. În ultimele două meciuri de pregătire înainte de venirea la Euro au câștigat în fața Islandei și Danemarcei, marcând în total șapte goluri fără a primi vreunul. Un alt avantaj care este de parte englezilor în acest meci este cel moral. În ultimele două întâlniri directe la această competiție, englezii și-au trecut în cont doar victorii. Pontul pentru biletul zilei oferit de noi este 2. Cota care le este acordată engleziilor este de 1,65. Această cotă este foarte bună de a fi adăugată pe biletul zilei pentru că ne va suplimenta substanțial câștigul.