Biletul Zilei: Angers vs Olympique Lyon

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Angers vs Olympiqoue Lyon Pronosticuri și pariuri sportive pe Beturi.ro
Angers - Olimpique Lyon
1
3.25
X
3.45
2
2.18

Runda cu numărul 34 din Ligue 1 programează o partidă foarte interesantă care le va avea la centru pe Angers și Olympique Lyon. Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei jucat la pariuri. Partida se anunță una echilibrată și nu ar trebui ratată de iubitorii fotbalului francez. Proaspăt semifinalista UEFA Europa League, Lyon,  care ocupă poziția a  5-a, va încerca să obțină cele 3 puncte puse în joc pentru a nu pierde poziții în clasament. Cu biletul zilei plasat pentru astăzi la pariuri putem să ne suplimentăm câștigul mergând pe victoria celor de la Lyon, pentru care la victorie pentru care avem o cota mai mare de 2.

Angers este cea mai slabă echipă din Ligue 1 ca formă de moment. Gazdele partidei de astăzi au înregistrat 4 înfrângeri în ultimele 4 meciuri de campionat disputate. Înaintea acestei etape cei de la Angers ocupă poziția a 14-a în clasament. Chiar dacă traversează această formă foarte slabă putem spune că au scăpat de orice fel de grijă în privința retrogradării. Problema acestei echipe în acest sezon este ofensiva, care nu a punctat pe tabela de marcaj decât de 34 de ori. Analizând parcursul gazdelor pentru biletul zilei trebuie să profităm de cota celor de la Lyon.

Olympique Lyon are un moral bun după parcursul din cupele europene din acest sezon. Oaspeții ocupă în acest moment poziția a 5-a dar au șanse doar pentru poziția a 4-a. Ofensiva echipei care domina în urmă cu câțiva ani fotbalul francez este a 3-a ca număr de goluri marcate în acest sezon după forțele Monaco și PSG.  În cele 33 de etape disputate Olympique Lyon a obținut cele mai puține egaluri, doar 3. În ultimele 5 meciuri Lyon a fost învinsă în 3 dintre aceste partide dar trebuie să ținem cont că a întâlnit adversari mult mai puternici. Pentru acest meci oaspeții sunt motivați deoarece doresc obținerea unui loc de cupă europeană. Angers va evolua fără presiune pe acest final de sezon. Dacă citești analizele și sfaturile noastre referitoare la biletul zilei, atunci poți fi în câștg pe termen lung.