Biletul zilei: Anderlecht vs Standard Liege

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Anderlecht - Standard Liege
1
1.70
X
3.80
2
4.80

Cupa Belgiei a ajuns în fazele superioare, mai exact în optimile de finală. Acum echipele sunt foarte aproape de trofeu. În cadrul optimilor de finală astăzi avem programat un meci care este derby-ul fotbalului Belgian. Anderlecht va primi vizita echipei Standard Liege în cel mai interesant meci al optimilor de finală ale Cupei Belgiei. Acest meci este un duel și pentru românii ce evoluează pentru cele două formații. La formația gazdă evoluează Chipciu și Stanciu iar din lotul oaspeților face parte Răzvan Marin. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă destul de mare dar este important să citiți acest articol pentru a o afla.

Anderlecht pornește ca favorită la calificarea în sferturile de finală. Îm faza șaisprezecimilor de finală Anderlecht a trecut de Westerlo la capătul unei partide pe care a câștigat-o cu scorul de 1-0. În clasamentul din Jupiler League, gazdele partidei din această seară ocupă poziția a treia a clasamentului. Ei se află într-o creștere vizibilă de formă după începutul mai ezitant de sezon.  În ultimele cinci partide au suferit doar două înfrângeri care au fost în UEFA Champions League în fața PSG-ului și a celor de la Bayern Munchen. În meciul de astăzi Anderlecht este cotată cu prima șansă la calificarea mai departe în această competiție. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a echipei gazdă.

Standard Liege nu are ce pierde în urma acestei partide. În primul tur al Cupei Belgiei au întâlnit pe Heise un adversar modest pe care l-au învins cu scorul de 4-0. În Jupiler League echipa la care evoluează Răzvan Marin ocupă poziția a șasea. Standard trebuie să se concentreze pe campionat deoarece prinderea unui loc în play-off este foarte importantă pentru viitorul clubului. În ultimele cinci etape oaspeții din această seară au obținut rezultate diferite de la o etapă la alta ceea ce arată că nu au constanță în obținerea rezultatelor. Două victorii, două remize și o înfrângere sunt rezultatele celor de la Standard în ultima perioadă. În ultimele trei meciuri directe Anderlecht a reușit să își treacă în cont două victorii. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pentru acest meci biletul zilei va avea o cotă de 1.70.