Biletul zilei: Anderlecht vs Manchester United

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : total peste 2.5 goluri

Sferturile Europa League încep joia aceasta. Cel mai interesant meci al acestei faze se va disputa între belgienii de la Anderlecht, echipa românilor Stanciu şi Chipciu, şi englezii de la Manchester United. Diavolii roşii sunt principala favorită la câştigarea competiţiei, având lotul cel mai puternic dintre echipele calificate în această fază. Ridicarea trofeului Europa League le-ar asigura lui United prezenţa în Champions League în sezonul viitor, lucru care este nesigur momentan din cauza locului în clasament pe care îl ocupă echipa lui Mourinho. Casele de pariuri o dau ca favorita întâlnirii pe Manchester United. Pentru biletul zilei, o victorie a englezilor vă poate aduce o cotă de 1.80.

Anderlecht conduce clasamentul din Belgia, având 35 de puncte în grupa de play- off pentru titlul de campioană. În sezonul regulat, ei au marcat 67 de goluri în 30 de partide, mai mult de două pe meci. Forţa ofensivă a lui Manchester United este cunoscută, vedete ca Zlatan Ibrahimovici sau Pogba putând oricând să decidă un meci în favoarea lor. Vă recomandăm pentru biletul zilei că meciul va avea un total de peste 2.5 goluri. Un astfel de eveniment vă poatea aduce o cotă de 2.00.

Pentru pariorii care doresc să mărească această cotă, puteţi alege pariul că ambele echipe vor marca un total de peste 2.5 goluri. Dacă veţi alege acest pariu pentru biletul zilei, veţi adăuga o cotă în jur de 2.40. Casele de pariuri o văd ca favorită la calificare pe echipa portughezului Mourinho. Dacă veţi paria pe biletul zilei că United va trece de Anderlecht la finalul acestei duble manşe, cota pentru acest eveniment este de 1.20.