Biletul zilei: Amiens SC vs PSG

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Amiens - PSG
1
16.00
X
8.00
2
1.14

Cupa Ligi Franței ne aduce meciuri foarte interesante la acest mijloc de săptămână. Una dintre partidele care ne-a atras atenția pentru această zi este întâlnirea dintre nou promovata în Ligue 1, Amiens și vedetele de la PSG. Partida din aceatsă seară se va disputa în sferturile de finală ale Cupei Ligii Franței. Această competiție este cea mai scurtă cale pentru un trofeu pentru toate echipele participante. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri sportive online deoarece va fi foarte interesant meciul ținând cont că vor evolua cei de la PSG și este perfect ca în timp ce îl urmărim să câștigăm și la pariuri.

Amiens nu traversează o perioadă deloc bună. Gazdele partidei din aceatsă seară vin după trei înfrângeri în ultimele trei meciuriîn care nu au reușit să înscrie niciun gol. Mai mult în weekend-ul trecut în Cupa Franței au suferit o înfrângere drastică în fața echipei Sochaux cu scorul de 6-0. Cei de la Amiens sunt obligați să facaă un joc bun astăzi. Mai mult, au suferit cinci înfrângeri în ultimele șase partide ceea ce este destul de greu pentru formația gazdă. O nouă înfrângere care se preconizează astăzi va afecta moralul echipei pentru următoarele partide ce vor urma în Ligue 1. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge așa cum ne așteptăm cu toții pe o victorie a celor de la PSG.

Paris Saint Germain este favorită în orice meci, iar parizienii își doresc obținerea a trei trofee în Franța. Neymar și compania au o serie de cinci victorii în ultimele cinci partide disputata. Dacă cei de l aAmiens au încasat șase goluri Cupa Franței, cei de la PSG au marcat șase în victoria cu 6-1 în fața echipei Rennes. Așa cum era de așteptat PSG conduce și în clasamentul din Ligue 1 detașat având prima șansă de a câștiga titlul. În ultima întâlnire direct PSG a câștigat cu scorul de 2-0. Am ales acest meci pentru a îl adăuga pe biletul zilei pentru că în opinia noastră este un meci destul de sigur și chiar dacă are o cotă mică ne poate ajuta la să facem un câștig mai mare cu un bilet combinat. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.