Biletul zilei: Amiens vs PSG

Recomandarea noastră: 2

Amiens - PSG
1
9.00
X
5.50
2
1.35

Cu doar trei meciuri rămase până la final Ligue 1 devine din ce în ce mai interesantă. Astăzi avem un meci în care va evolua echipa care este deja campioană și a dominat acest sezon, PSG. Amiens va primi vizita celor de la Paris Saint Germain. Această partidă va deschide runda cu numărul 36 din campionatul Franței. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, în campionat dar și în Cupa Franței. De fiecare dată victoria a revenit celor de la PSG cu scorul de 2-0. În acest meci ambele echipe vor fi destul de relaxate așa că ne așteptăm să vedem o partidă destul de interesantă. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce o cotă destul de interesantă.

Amiens este lipsită de orice fel de griji pentru acest final de sezon. Ei sunt pe poziția a 13-a dar ținând cont că sunt o echipă nou-promovată, au făcut un sezon extraordinar. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze până în acest moment 41 de puncte. Forma de moment pe care o traversează este una destul de bună deoarece au reușit să câștige trei din ultimele cinci întâlniri ceea ce reprezintă o formă de moment destul de bună. Pe teren propriu vn după două victorii dar niciuna dintre adversare nu s-a ridicat la nivelul celor de la PSG. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.30.

PSG pornește ca favorită și în acest meci. Parizienii sunt deja matematic campioni de câteva etape. Până în acest moment au acumulat 91 de puncte. Singurul lor obiectiv pentru acest final de sezon poate fi atingerea pragului de 100 de puncte. Acest lucru îl vor putea face doar dacă vor obține trei victorii în ultimele trei etape. Oaspeții partidei din aceatsă seară au suferit doar două înfrângeri în acest sezon și au cea mai bună defensivă dat și cea mai bună ofensivă din hexagon. În deplasare elevii lui Unay Emery au patru victorii în ultimele cinci etape. Astăzi anticipăm un meci destul de ușor pentru cei de la PSG și credem că vor obține o victorie facilă. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la PSG în această seară. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.