Biletul zilei: Alexander Zverev vs Jack Sock

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Alexander Zverev - Jack Sock
1
1.55
X
2
2.45

Grupele de la Turneul Campionilor de la Londra își desfășoară în aceste zile ultimele meciuri. În grupa Boris Becker astăzi se vor desfășura ultimele partide. Cea mai importantă partidă este cea dintre Mischa Zverev și Jack Sock. Această partidă este decisivă pentru poziția a doua, cea care asigură calificarea în semifinale, deoarece grupa este câștigată de Roger Federer. În afară de cei trei tenismeni amintiți din această grupă mai face parte Marin Cilic. Câștigătorul acestui joc se va califica în semifinale unde va evolua în fața câștigătorului din grupa Pete Sampras. Un asemenea meci foarte important în care oferta la parirui nu este una foarte bogată nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Alexander Zverev este cotat ca fiind favorit în acest meci. Neamțul a început foarte bine acest turneu reușind în primul meci să îl învingă pe Marin Cilic cu scorul de 2-1 la seturi. Chiar dacă a pierdut în fața lui Federer în cel de-al doilea meci impresia lasată a fost una bună. Partea bună este că a reușit să câștige un set în fața elvețianului chiar dacă în cel de-al treilea a fost învins cu 6-1.  Zverev are de partea sa avantajul tinereții dar și parcursul bun pe care la avut în acest an. Să nu uităm că Zverev este numărul trei mondial. Biletul zilei la pariuri ne va aduce în această zi o cotă de 2.45.

Jack Sock poate să realizeze surpriza și să se califice în semifinale. După înfrângerea cu 2-0 din primul meci în fața lui Federer. Victoria cu scorul de 2-1 din meciul cu Marin Cilic l-a adus pe americanul Sock la un singur meci de semifinale. În meciul cu Cilic, Sock a arătat o putere extraordinară pentru că a pierdut primul set, iar al treilea l-a câștigat abia după tie-break. Cei doi jucători care astăzi se vor lupta pentru semifinale s-au mai întâlnit de două ori până acum. Fiecare jucător a câștigat o dată. Ceea ce este interesant este că ambele întâlniri au fost pe suprafață dură așa cum este cea de astăzi.  Experiența lui Jack Sock poate fi hotărâtoare în fața tinereții lui Zverev. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a lui Jack Sock. Acest meci poate fi jucat pe biletul zilei în format single.