Biletul zilei: Alaves vs Malaga

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Alaves - Malaga
1
2.12
X
3.30
2
3.75

Meciurile din Primera Division nu i-au pauza deloc. Campionatul Spaniei ne propune în fiecare zi meciuri din ce îîn ce mai interesante. Într-o zi în care oferta la casele de pariuri este una destul de săracă, vom avea două meciuri din La Liga pentru care vom propune și un pronostic. Partida dintre Alaves și Malaga ne-a atras atenția iar noi ne propunem să oferim un pont câștigător pentru biletul zilei la pariuri sportive online. Acest meci va fi un adevărat duel între două echipe care au mare nevoie de puncte pentru a își îmbunătăți situația din clasament.

Alaves este pe prima poziție retrogradabilă, a 18-a. Gazdele partidie din această seară au reușit să acumuleze până în acest moment doar 12 puncte. Chiar dacă sunt doar o echipă nou-promovată trebuie să menționăm faptul că era loc și de mai bine. Cei de la Alaves sunt singura echipă care în acest sezon nu a  înregistrat niciun rezultat de egalitate. Cu două victorii în ultimele trei etapeputem spune că se află înrtr-o revenire de formă dar dacă privim linia de clasament nu este deloc așa. Ofensiva este marea problemă a echipei deoarece este cel mai slab atac din Spania. Ei au reușit să înscrie de doar 12 ori în etapele ce s-au disputat până acum. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe un pronostic nedecis pentru acest meci.

Malaga se pare că se află într-o scădere evident de la sezon la sezon. În această stagiune amenințarea cu retrogradarea se pare că este un lucru cât se poate d ereal pentru formația oaspete de astăzi. Cei de la Malaga ocupă poziția a 19-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze un punct mai puțin decât adversarii din aceatsă seară, 11. În ultimele trei meciuri au obținut patru puncte dar și așa este foarte puțin pentru o echipă ce în urmă cu câteva sezoane reprezenta Spania în competițiile europene. În jocurile din deplasare cei de la Malaga au obținut o singură victorie. Într-un clasament al meciurilor din deplasare sunt cea mai slabă echipă din acest sezon. În această seară după părerea noastră cei de la Malaga s-ar putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Biletul zilei ne poate aduce un profit important de pe urma acestui meci. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de noi.