Biletul zilei: Alashkert vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Alashkert - CFR Cluj
1
6.50
X
3.85
2
1.50

Zi de foc pentru echipwlw românești. În turul al treilea al UEFA Europa League vor intra îîn competiție în această seară trei echipe din țara noastră. Este vorba despre CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova. Toate cele trei formații vor evolua în deplasare. Prima echipă ce va juca meciul este CFR Cluj. Ei vor juca în deplasare contra celor de la Alashkert din Armenia. Echipa care se va califica după această dublă manșă va juca înpotriva câștigătoareai dintre Legia Varșovia și Dudelange, pentru un loc în grupe. Cele două adversare din această seară vin din UEFA Champions League unde au fost eliminate din tururile preliminare. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce pentru astăzi o cotă avantajoasă.

Alashkert este echipa care a câștigat titlul în Armenia în sezonul trecut. Gazdele partidei de astăzi au fost eliminați de Celtic în primul tur preliminar al UEFA Champions League cu scorul de 6-0 la general. Apoi în turul al doilea al UEFA Europa League au reușit să elimine pe Sutjeska cu scorul de 1-0 la general. La sfârșitul lunii iulie ei au reușit să câștige și Super Cupa în Armenia. În prima etapă a noului sezon din Armenia ei au reușit să câștige cu scorul de 1-0 în fața celor de la Ararat. De la meciul retur contra celor de la Celtic nu au mai pierdut nici un meci. Alashkert chiar dacă este o echipă modestă, ea este un adversar incomod. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.50.

CFR Cluj pornește ca favorită în această seară. Clujenii au nevoie de o victorie pentru a rezolva situația calificării în favoarea lor. CFR vine după eliminarea din UEFA Champions League în fața celor de la Malmo. Acum obiectivul lor este participarea în grupele UEFA Europa League. La sfârșitul săptămânii trecute oaspeții partidei de astăzi au obținut prima victorie din acest sezon și în Liga 1. Ei au reușit să învingă cu scorul de 2-1 pe Concordia Chiajna. Ciar dacă astăzi vor evolua fără Arlauskis și Deac tot echipa noastră este favorită la victorie. Pe biletul zilei vom merge pe mâna celor de la CFR deoarece au de partea lor valoarea. Pariază în fiecare zi biletul zilei și o să obții profit pe termen lung.