Biletul zilei: Ajax vs Willem II

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Ajax - Willem II
1
1.10
X
10.50
2
20.00

Chiar adcă Sărbătorile de iarnă bat la ușă fotbalul nu ne dă o pauză. În Olanda în aceatsă zi este în desfășurare etapa cu numărul 18 din Eredivisie. Pe Amsterdam Arena, Ajax va primi vizita celor de la Willem II. Meciul se anunță unul cu foarte multe goluri așa cum sunt specific partidele pentru campioantul olandez. Ofensivele celor două formații și-au făcut simțită prezența în acest sezon prin numărul destul de mare de goluri înscrise. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Ajax Amsterdam este echipa favorită la cele trei puncte în acest joc. Lăncierii chiar dacă din punctual de vedere al cifrelor putem spune că domină campionatul, dacă privim clasamentul nu putem spune același lucru. Ajax ocupă doar poziția a doua a clasamentulu după ce au reușit să acumuleze 38 de puncte. Ei au cea mai bună apărare cu doar 16 goluri primite. Nici defensiva nu se lasă mai prejos și este cea mai bună din acest seon al Eredivisiei. Gazdele de astăzi au reușit să marcheze până acum de 51 de ori în doar 17 etape disputate. Forma de moment este una foarte bună. Ajax vine după trei victorii în ultimele trei partide, formă care o face favorită și pentru jocul de astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Ajax.

Willem II vine să joace în această deplasare și să arate un fotbal spectaculos. Dacă oaspeții vor obține punct sau puncte va fi o mare surpriză. Oaspeții acestei partide îi găsim abia pe poziția a 14-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 16 puncte. Nici forma de moment nu le dă mari speranțe pentru un rezultat bun astăzi. Ei au o singură victorie în ultimele cinci partide disputate în Eredivisie și ținând cont că vor întâlni una dintre cele mai puternice echipe din Olanda le va fi foarte greu. În meciurile din deplasare Willem II vine după două rezultate de egalitate în care s-au marcat minim patru goluri. Biletul zilei pentru acest meci ne poate aduce un profit destul de important chiar dacă cei de la Ajax au o cotă destul de mică pentru a obține cele trei puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă vor ține cont de pronosticurile noastre.