Biletul zilei: Ajax vs Sturm Graz

Recomandarea noastră: 1

Ajax - Sturm Graz
1
1,32
X
5,10
2
9,40

Ajax Amsterdam încearcă să redevină echipa care domina fotbalul european. Astăzi cei de la Ajax pe propria arena vor primi vizita celor de la Sturm Graz. Această partidă va avea fluierul de start de la ora 21:30. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum intr-un meci direct. Echipa care se va califica la capatul acestei duble manșe va întâlni pe Standard Liege. Oricare dintre cele două echipe care va obține calificarea va da peste un adversar puternic. În acest meci este foarte important un rezultat pozitiv pentru a păstra șansele de calificare și pentru meciul retur. Ambele echipe practică un fotbal ofensiv, astfel că ne așteptăm la multe goluri chiar dacă miza partidei își va spune cuvântul în multe momente. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.32 pentru acest duel.

Ajax Amsterdam este cotată ca favorită în acest joc. Lăncierii sunt favoriți și la calificare dar pentru asta au nevoie de o victorie în meciul tur. În această vară gazdele partidei de astăzi au disputat un singur meci amical pe care l-au pierdut în fața celor de la Al Ahly. Pentru acest meci Ajax are o serie de jucători indisponibili. Veltman, Younes, Schone, El Azzouzi nu vor putea evolua în meciul din această seară. Ținând cont că vor evolua pe propriul teren și vor avea de parte lor și suporterii cei de la Ajax ar trebui să câștige. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce ca pronostic o victorie a celor de la Ajax.

Sturm Graz pornește cu a doua șansă atât în meciul de astăzi dar și la calificare. Oaspeții partidei de astăzi au terminat pe poziția a doua sezonul trecut din campionatul Austriei. În ultimele patru meciuri amicale disputate în această vară, cei de la Sturm Graz au reușit să obțină trei victorii. La sfârșitul săptămânii trecute au reușit să câștige si meciul lor din Cupa Austriei reușind sa se califice mai departe. Tehnicianul austriecilor nu va avea nici un jucător indisponibil pentru duelul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă pariezi cu noi. Pariază și câștigă alaturi de Beturi.ro cu biletul zilei.