Biletul zilei: Ajax vs Schalke

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

La prima vedere meciul dintre Ajax și Schalke pare cel mai echilibrat sfert de finală al acestui sezon și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei. Partida va începe de la ora 22:05 pe stadionul Amsterdam Arena. Olandezii de la Ajax Amsterdam au ajuns în sferturi după ce în optimi au eliminat echipa FC Copenhaga. Ajax și-a adjudecat victoria în meciul retur cu scorul de 2-0 după ce în deplasare au fost învinși cu scorul de 2-1. Ajax are nevoie de o victorie la minim două goluri diferență pentru a nu-și complica șansele la calificare pentru meciul retur.

Ajax vine la această partidă după 3 victorii obținute în ultimele 3 meciuri de campionat. Lăncierii sunt neînvinși în ultimele 11 jocuri europene disputate pe teren propriu, timp în care au obținut 6 victorii și 5 remize. Antrenorul echipei nu se va putea baza pe Lasse Schone care este una dintre cele mai importante piese în angrenajul echipei. Forma arătată de Ajax în meciurile de pe teren propriu cu victorii în ultimele 5 meciuri din competitiile europene le dă speranțe să plece cu prima șansă la calificare în meciul retur. Inspiră-te de la noi pentru a avea șanse ca biletul zilei să fie unul câștigător.

Schalke traversează un sezon sub așteptările fanilor deoare în Bundesliga se află doar pe poziția a-10-a. Se pare că Europa League a rămas singura variantă pentru a salva acest sezon. Scalke nu a câstigat niciodata pe pământ olandez. În cele 5 meciuri în fața unor echipe din Olanda, oaspeții de astăzi au reuși să obțină un singur egal, restul de 4 meciuri fiind înfrângeri. Nemții vor avea câteva absențe de marcă precum Naldo la care se mai adaugă și alți jucători care sunt dați ca incerți sau sigur nu vor evolua astăzi.

Cota de aproximativ 2,50 este una foarte bună și ar trebui să profităm pentru biletul zilei de aceasta.