Biletul Zilei: Ajax Amsterdam vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Ajax Amsterdam vs Manchester United
Ajax Amsterdam - Manchester United
1
4.50
X
3.50
2
1.88

Ultimul act al acestui sezon de UEFA Europa League se va disputa astăzi la Stockholm. Cele două echipe se vor duela cu trofeul pe masă. Finala din acest an se va disputa între Ajax Amsterdam și Manchester United. Meciul este programat să înceapă de la ora 21:45.  Partida se anunță una foarte echilibrată și este foarte greu să spunem că o echipă este favorită certă la obținerea trofeului. Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl vom plasa la pariuri, pentru că este în joc un trofeu european.

Ajax Amsterdam este surpriza din această competiție. Chiar dacă are o echipă cu jucători foarte buni, foarte puțină lume îi vedea pe lăncieri în această finală. Echipa olandeză a avut un traseu destul de greu până să ajungă în acest ultim act al competiției. Ajax a depășit echipe ca Legia, FC Copenhaga, Schalke, iar în semifinale a trecut de Olympique Lyon. Dubla împotriva echipei din Franța a fost una spectaculoasă cu multe goluri înscrise de către cele două echipe. Pentru acest meci Ajax nu se va putea baza pe doi jucători importanți din cadrul echipei. Schone și Viergever sunt indisponibili până la această oră. Într-o finală chiar dacă este diferență de valoare echipele se egalizează pentru că trofeul se acordă la capătul unui singur meci. Pronosticul pe care îl vom alege la biletul zilei trebuie să fie unul foarte atent analizat.

Pentru Manchester United acest meci este cel mai important din acest final de sezon. Finala UEFA Europa League reprezintă ultima șansă a englezilor de a mai participa sezonul viitor în UEFA Champions League.  În acest sezon european trupa pregătită de Jose Mourinho a depășit echipele Saint Etienne, Rostov, Anderlecht și Celta Vigo. The Special One va avea mari probleme în alcătuirea primului 11 deoarece are foarte mulți jucători indisponibili. Cele mai importante absențe din tabăra diavolilor sunt Ibrahimovic, Rojo, Smalling, Shaw, Fellaini. Pentru Zlatan Ibrahimovic ar fi fost un meci special pentru că se dispută în țara lui natală, Suedia. În ultimele 5 partide disputate în toate competițiile cei de la United au reușit o singură victorie. În acest meci vom merge pe o victorie a echipei din Anglia, Manchester United care are o cotă la victorie de 1,88. Această cotă este foarte bună dacă o adăugăm pe biletul zilei care îl vom plasa la pariuri.  Mizând pe pronosticurile noastre la biletul zilei poți avea de câștigat pe o perioadă lungă de timp.